Vuoleminen – mikä ihana tapa rentoutua ja oppia uutta. Tule mukaan uutuuskursillemme ja vuole itsellesi tai läheisellesi ihan omat uniikit syömäpuikot!

Illan aikana pääset hyppäämään rentouttavan vuoluharrastuksen pariin samalla kun opit vuolemisen perustekniikan. 

Opettajana kurssilla toimii käsityön ja kuvataiteen aineenopettaja ja teollinen muotoilija Sami Vanne, innokas nikkaroitsija ja käsityöläinen! Ja pst, Sami ohjaa tarvittaessa myös englanniksi!

Kurssipäivä:

To 26.10. Klo 17 – 19.30

Kurssin hinta: 38€  (jäsenhinta 34,20€)

(sis. opetuksen, materiaalit kahteen tikkupariin)
Vuolupuukot on käytettävissä illan aikana kouluttajan puolesta.


JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN23

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.


 

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku