Turun taitokeskuksessa opetellaan korjaamaan ja paikkaamaan vaatteita luovasti ja näkyvästi.

uutuus: Vaatteen luova paikkaus

Näkyvä paikka vaatteessa on kannanotto ja ekoteko! Tällä kurssilla opit mielenkiintoiset niksit, miten paikata vaate luovasti ja näkyvästi.

Illan aikana siis korjataan, paikataan tai tuunataan vaatteita näkyvästi! Otathan mukaasi kurssille korjattavan kankaisen vaatteen tai vaatteita.

Korjaukset tehdään käsin kirjomalla tai sashikolla kangastilkkuja apuna käyttäen. Illan aluksi pieni pohjustus korjaukseen ideakuvien kera. Kurssin aikana saat ideoita ja käytännön vinkkejä luovaan paikkaukseen ja opit erilaisia kirjontapistoja ja saat tuntumaan japanilaiseen sashiko-tekniikkaan.

 

Kurssipäivä:

Ma 16.10. Klo 17 – 20

Opettajana toimii erikoisneuvoja Elina Helminen

Kurssin hinta: 33€  (jäsenhinta 29,70€)

(sis. opetuksen ja illan aikana käytettävät materiaalit.)


JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN23

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku