kynttilät

Valetaan kynttilöitä, Vaasa

Valetaan kynttilöitä, Vaasan taitokeskus
Pe 13.12. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: 

Kurssilla valetaan kynttilöitä mm. maito- ja mehupurkkeihin, vanhoihin kuppeihin tai silikoni motteihin, jos sinulla sellaisia on valmiina. Itse valetuista kynttilöistä saa persoonallisia vaikkapa raidoittamalla. Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa! Pestyjä muotiksi sopivia purkkeja, kuppeja tai silikonimuotteja. Laitamme infoa ennen kurssin alkua.

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 18 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)