Värikästä värjäystä 3; Reaktiivivärjäys selluloosakuiduille, Verkaranta

Värikästä värjäystä kurssikokonaisuus

Vietä kolme ikimuistoista iltaa värien maailmassa. Kurssipäivät ovat perjantaisin, kurssiaika 17.00–20.15 (4 oppituntia)

Osa 1: Happovärit proteiinikuiduilla

Osa 2: Kontaktivärjäys mikrossa 16.2.2024

Osa 3: Reaktiivivärjäys selluloosakuiduille 8.3.2024

Voit osallistua kurssille vain yhdelle tai sitten kaikille kolmelle osuudelle. Huomioithan, että sinun tulee ilmoittautua jokaiselle osuudelle erikseen. Jos osallistut kaikille osuuksille, maksa ensimmäisen kurssin kurssimaksu ja merkitse seuraaviin maksu paikan päällä, voit maksaa lopun kurssimaksun paikan päällä. 

Kurssikokonaisuuden hinta on 84 €, yhden kerran kurssi 36 €.

Reaktiivivärjäys selluloosakuiduille

Kestävillä ja pestävillä reaktiiviväreillä värjäät pellava- ja puuvillakankaita helposti. Kurssilla kokeillaan myös solmu- ja taittelutekniikoilla kuviointia, joilla värjäät kauniita ja yksilöllisiä kankaita. Tekniikat sopivat myös muille selluloosakuiduille.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa. 

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere