Saippuakurssi, Alavus

Värikkäät saippuat, Alavus

Värikkäät saippuat, Alavuden taitokeskus Oura
Ti 19.11. klo 14-21

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan värikkäitä saippuoita valmiista saippuamassasta. Tekniikka on helppo; massa sulatetaan ja siihen lisätään väriaineet sekä halutessaan tuoksut. Kivoja raitasaippuoita saa mm. maitopurkkiin valamalla. Saippuat ovat heti valmistuttuaan käyttövalmiita. Kiva pieni lahjaidea vaikkapa ystävälle!

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota kurssille mukaan: Mukaasi voit ottaa silikonimuotteja ja pestyjä maitopurkkeja, joihin saippuaa voi valaa.

Lisätietoja kurssista: alavus@taitoep.fi, Satu 044-5456077

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon alavus@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)