värikkäät vanerikorut

Värikkäät vanerikorut ja -koristeet, Seinäjoki

Värikkäät vanerikorut ja -koristeet, Seinäjoen taitokeskus
Ma 9.12. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Uutuuskurssi! Valmista itsellesi ainutlaatuisia koruja ja koristeita värjäämällä/kuvioimalla valmiita vaneripohjia alkoholimusteella. Vaneripohjia löytyy paljon eri kokoisia ja -mallisia. Ja niitä voi yhdistellä oman maun mukaan. Ihanaa värien ja muotojen leikkiä. Näistä kevyistä koivuvanerikoruista voi tulla uudet suosikkisi! 

Huom. Alkoholimusteesta tulee voimakas tuoksu, joten emme suosittele kurssia hajusteherkille.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki