Naisia värjäyskattiloiden äärellä ulkona.

Värjätään luonnonkasveilla, Orivesi

Kurssilla värjätään villalankoja erilaisilla luonnonkasveilla. Kurssilla opetellaan lankojen purettaminen, väriliemen keittäminen ja värjäys sekä perehdytään kasvien valintaan ja keräämiseen. Värjäys tapahtuu ulkona, joten kurssilla on säävaraus.  

Kurssi kokoontuu kahtena tiistaina 4.6. klo 17-19.30 ja 11.6. klo 17-20.15, 7 oppituntia.

Kurssimaksu: 54 €+ materiaalit

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnetussa tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi