Kurssilla värjätään villalankoja lupiininkukilla. Lankoihin saadaan herkkiä sinivihreän sävyjä. Värjäysmateriaalia kerätessä poistuu haitallista lupiinia tienvarsilta. Kurssi toteutuu, mikäli lupiini on aloittanut kukinnan. Värjäys tapahtuu ulkona, joten kurssilla on säävaraus. 

Kurssi kokoontuu torstaina 13.6. klo 17-20.15, 4 oppituntia.

Kurssimaksu 36 € + materiaalit

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnetussa tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi