värjäyskurssi vaasa

Värjäystä eri materiaaleille, Vaasa

Kurssi järjestetään to 12.10. klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa.

Kurssilla tutustutaan eri materiaalien värjäykseen . Värjäämme mm.  villalankoja mikrossa eri tekniikoin tai semisolidi tekniikalla, villalangat värjätään reaktiiviväreillä ja värikirjo on todella laaja. Lisäksi värjäämme toiveesta pellavakankaita mm. kylpy- ja pikkupyyhkeiksi.

Kurssi järjestetään yhteistyössä: Opintokeskus Siviksen kanssa

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)