Vastuullinen vaatekaappi – vaatetietous, huolto ja korjaus, Helsinki

Uusi kurssi yhdistää vaatetietoutta, yhteistä keskustelua sekä korjausta ja huoltoa! Millainen on kestävä ja vastuullinen vaatekaappi? Miten kulutan kestävästi ja miten voin valinnoillani vaikuttaa vaatteiden pitkäikäisyyteen? Tule tutustumaan, oppimaan ja tekemään vaatekaappisi sisällöstä pitkäikäinen. Kurssilla opit käytännön tietoa vaatteiden korjauksesta, huollosta ja pesusta.

Kurssikertojen aiheet:

1. Kuitutieto ja pesu: kuitutietoa, tahranpoistoa ja pesuohjeita, oman pesuaineen valmistus.
2. Huolto ja ekologinen vaatekaappi: millainen on vastuullinen vaatekaappi ja vinkkejä vaatteiden hankintaan, neuleiden ja kenkien huolto.
3. Korjaus: vaatteen muokkaus ja korjaus (vetoketjun vaihtaminen ja korjaaminen, lahkeen lyhentäminen, kevyet kavennukset vaatteissa)

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: to 26.9., 3.10. ja 10.10. klo 17.30-20.30
Hinta: 70 € (jäsen 65 €) + materiaalit
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Hanna Karesjoki

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki