Verkkokurssi: Kudotut pyyhkeet sylikangaspuilla / Yksilökurssi

Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla pyyhkeitä. Pyyhkeet sopivat esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai lahjaksi. Luo oma loimesi ja kudo kotona, metsässä, kalliolla tai mökillä. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luova kutomista, mikä onnistuu myös lomapaikasta käsin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyn, kutomisen sekä erilaisten värivaihteluiden tekemisen ja niiden vaikutuksen kudottuun pintaan.

Voit osallistua taitoverkkokurssille joko omilla pirtakangaspuillasi tai vuokrata meiltä puut käyttöösi. Saat pirta- eli sylikangaspuut omaan käyttöösi koko kurssin ajaksi panttia vastaan. Nämä kangaspuut ovat kevyet ja ne on helppo kuljettaa esim. bussissa tai junassa. Saat myös valita käyttöösi eri tiheyksisiä pirtoja, työsi tarpeen mukaan. Pirtakangaspuilla voit kutoa myös mm. huiveja, tyynynpäällisiä tai muita sisustustekstiilejä.

Yksilökurssi on suunnattu yksittäisille asiakkaille, jotka suorittavat kurssin itsenäisesti verkkoalustamme kautta. Voit aloittaa tämän verkkokurssin, kun sinulle sopii ja missä vain oletkin. Saat käyttöösi verkkokurssialustan 6 viikon ajaksi, jossa on selkeät opetusvideot ja ohjeet työn toteuttamiseen. Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Linkki Vuolearning-verkko-oppimisalustalle toimitetaan maksun saavuttua.

 

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja

Aika: oppimisalusta ja pirtakangaspuut ovat kurssin osallistujan käytössä 6 vk

Hinta: kurssimaksu 37 € + työvälinevuokra 20 € + materiaalit itse hankkien. Työvälinevuokra maksetaan sylikangaspuiden noutamisen yhteydessä. Jos et tarvitse sylikangaspuita lainaan, maksetaan ainoastaan kurssimaksu.

 

Pirtakangaspuiden nouto panttia vastaan Taito Shop Helsingin myymälästä osoitteesta Eteläesplanadi 4. Pantti 50 € maksetaan käteisellä. Pantti palautetaan ehjiä ja ajoissa palautettuja pirtakangaspuita vastaan. Emme postita pirtakangaspuita. Katso tästä myymälän aukioloajat.

Tiedustelut: riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki