Kutoja istuu kangaspuiden äärellä kutomassa ja ohjaaja auttaa häntä

Viikonloppu kutoen, Orivesi

Kudontaviikonloppu on tiivis kaksipäiväinen kudonnan työpaja, joka järjestetään viikonloppuna 15.-17.3. Kudonta-aika on perjantaina 10-19 ja lauantaina 10–14. Halutessasi voit jatkaa vielä sunnuntain omatoimikudontana.

Ilmoittaudu viikonloppuun puhelimella 050 3559272 tai sähköpostilla orivesi@taitopirkanmaa.fi, jotta saat ajankohtaisen tiedon kangaspuissa olevista loimista.

Osallistumismaksu 30€ + materiaalit kulutuksen mukaan. Loimet kangaspuissa ovat hinnoiteltu metreittäin.

HUOM! Kutomon varauskalenteri ei ole sähköinen, joten varmista ilmoittautumisen yhteydessä että haluamasi loimet ovat vapaana.

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi