Kutoja kangaspuiden ääressä

Viikonloppu kutomossa-kudontakurssi

Saat viikonlopuksi käyttöösi kangaspuut, joissa on kudontavalmiina palttinasidoksinen mattoloimi. Myymälän materiaalivalikoimista voit poimia omat lempivärisi kudottavaan mattoon. Käytössäsi on ohjaaja, joka auttaa sinua maton suunnittelun aloituksesta maton viimeistelyyn saakka. Kurssi sopii aloittelijoille. Kurssin aloitus on perjantaina klo 16.30-19.30, jolloin valitsemme materiaalit, suunnittelemme mattoa ja aloitamme kudonnan. Voit kutoa taitokeskuksessa omien aikataulujesi mukaan, voit tulla aamuvarhain tai ilta-aikaan. Ohjaaja on paikalla lauantaina 14-16  sekä sunnuntaina 13-17. Mattojen irrotus on sunnuntaina klo 17 mennessä. Toivomme että olet paikalla yhtäaikaa ohjaajan kanssa ainakin kurssin aloituksessa perjantaina. Maksimiosallistujamäärä 6 henkilöä. Hinta sisältää materiaalit maks. 3 metrin mattoon sekä ohjauksen.

Kurssilla ohjaajana Kaisa Nivukoski

 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

 

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

 

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu