Nelli Nooran kenkäkurssi järjestetään jälleen Turun taitokeskuksessa.

Viikonlopun workshop: Nelli Nooran kenkäkurssi

Upea, värikäs ja huikean suosittu Nelli Nooran kenkäkurssi saapuu jälleen Turkuun! Olisko tämä siis vaikkapa joululahja itsellesi?

Viikonlopun workshopin aikana opit valmistamaan itsellesi uniikit matalat nilkkurit, pitkävartiset nilkkurit tai matalavartiset kävelykengät!

Kenkien teossa yhdistyvät ompelu ja tekninen työ. Kurssilla opit perustaitoja kengän valmistusprosessista sekä eri materiaaleista. Voit valita mieleisesi lestin muutamasta vaihtoehdosta. Koot 36-45, valittavissa leveää ja kapeaa mallia. 

Opettaja tuo tarvittavat materiaalit sekä työkalut. Kurssi sopii ompelun alkeet hallitseville. Ota mukaan sakset, kyniä, mattopuukko sekä kangasta, joista haluat kengät valmistaa. Opettaja lähettää infokirjeen ennen kurssin alkua.

(Tuoksu- ja kemikaaliherkille tiedoksi, että kurssilla käytössä voimakasta kontaktiliimaa, mutta huolehdimme tuuletuksesta parhaamme mukaan.)

 

Materiaalimaksu 40-45 € maksetaan ensimmäisenä kurssipäivänä

Opettajana jalkinesuunnittelija, suutari Nelli Nurmi

@nellinoorashoes

 

Kurssin aikataulu: 

Perjantai 8.12. klo 17 – 20 

Lauantai 9.12. klo 9.30 – 17

Sunnuntai  10.12. klo 9.30 – 17 

 

Kurssin hinta 220€ (jäsenille 198€)

Lisäksi tulevat materiaalimaksu opettajalle 40-45€ (ei jäsenetua)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN23

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku