venn

Viiniä ja Villasukkia: Venn&Vaasan taitokeskus

Ravintola VENN ja Vaasan taitokeskus järjestävät yhdessä Viiniä ja Villasukkia tapahtuman ke 9.10. klo 18-21.00. Ilta on täynnä hyvää tunnelmaa, mielenkiintoista ohjelmaa, pientä naposteltavaa, villaksukkien neulomista ohjatusti sekä mukavaa ja iloista yhdessä oloa.

Osallistumismaksu 38 €, S-etukortilla  35 €,  valitse ilmoittautuessa maksu paikanpäällä! Ilta maksetaan Ravintola Venniin .

Vieraaksi tapahtumaan saamme Taijan ja Hennan Kässäkaffit -podcastin takaa. Kässäkaffeilla kaksi ystävystä puhuu rakkaudesta käsitöihin kahvin äärellä. Haastattelussa kuulemme heidän ksäityömatkastaan ja suhteestaan käsitöihin.

Ilta aloitetaan kuohuvalla ja ohjelman lomassa nautitaan herkullista naposteltavaa.

Tarjolla on seuraavanlainen menu:

Katkarapuskagen ja saaristolaisleipä  (L)

Seesamihalloumia ja viikunahilloa ( G, L)

Kylmäsavulohimousse ja leipäjuusto  (G)

Copakinkku ja hunajameloni ( G,L )

Mudcake ja mansikkahilloke ( G, L)

Osallistumismaksu sisältää kuoharin ja menun lisäksi myös ihanan neulotun Villasukan tekemispaketin, jonka neulomisen voi aloittaa jo illan aikana Vaasan taitokeskuksen ohjaajien opastuksella. Mukaan tarvitset omat sukkapuikot no 2,5-3 ja apupuikon. 

Ilmoita lisätiedoissa minkä värisen tekemispaketin haluat, lankana Maija-sukkalanka värivalikoiman näet: taitoep.fi/verkkokauppa(  https://taitoep.fi/tuote/maija-sukkalanka-gjestal/)  

Ilmoita lisätiedoissa myös, jos sinulla on allergioita!

Paketin sisältämä ohje on sekä suomeksi että ruotsiksi.

Osoite: Rewell Center 101, 65100 Vaasa