kasityokurssi

Villasukkaohje ja näin neulot villasukat -opetusvideo

Villasukkien neulominen on kivaa ja helppoa! Tämän opetusvideon avulla opit neulomaan perusvillasukat joustinneulevarrella. Videolla Anni opastaa sinut neulomaan naisten sukat, mutta ohjeessa on koot myös lasten ja miesten villasukkiin. Anni opastaa villasukkien neulomisen vaihe-vaiheelta. Tämä opetusvideo on hyvä aloittelijoille, koska voit edetä työssä omaan tahtiisi ja palata aina takaisin edellisiin työvaiheisiin. Perusvillasukkien opetusvideo on hyvä myös niille villasukkien neulomisen opetteluun, jotka oppivat paremmin videon tai kuvien välityksellä. Opetusmateriaalina videon lisäksi on myös kirjallinen ohje, jonka saat tilaamisen yhteydessä.

Villasukka on neuletyö, jonka perusmallin opittuasi, voit muunnella malleja neulepintojen, kuvioiden tai varren pituuden mukaan erilaisiksi. Villasukkien neulominen koukuttaa! Varaa hyvä asento, Olli-vilasukkalankaa ja sukkapuikot: nyt neulotaan yhdessä!

Muista myös tarvittavat materiaalit ja työvälineet!
Videolla ja ohjeessa käytetty Olli-villasukkalankaa sekä langalle sopivat sukkapuikot. Tästä linkistä voit lisätä Perusvillasukat-tarvikepaketin samaan tilaukseen, joka sisältää oeptusvideolla tarvittavat materiaalit sukkien valmistamiseen.

Halutessasi voit tilata Olli-lankaa erikseen ja tarvitsemasi kokoiset sukkapuikot. Tilaa tällöin Olli-villasukkalanka tämän linkin kautta! Taito Shopin Olli-villasukkalanka on hyvä, kestävä sekä miellyttävän tuntuinen sukkalanka, johon kestävyyttä antaa villaan joukkoon sekoitettu tekokuitu. Lankaa myydään kerittäin, yhdessä kerässä 100g/ n. 200m. Lasten sukkiin tarvitset lankaa 100g, naisten sukkiin 150g (eli tilaa tällöin 2 kerää á 100g) ja miesten sukkiin 200g. Langassa on paljon kivoja värejä! Lisäksi sukkien neulomiseen tarvitset sukkapuikot. Olli-villasukkalangalle suosittelemme Lana Grossan sukkapuikkoja 20cm/ 3,5mm – tilaa sukkapuikot tästä linkistä!

Opetusvideon tilaaminen
Tilaamisen jälkeen saat pdf-tiedostot, joista toinen sisältää linkin videoon ja toinen ladattavan kirjallisen villasukkaohjeen. Tiedostot saat tallennettua heti tilauksen jäkeen tilausvahvistuksesta. Muista tallentaa saamasi pdf-tiedostot avauksen jälkeen! Videon ja ohjeen jakaminen ja kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua.

Villasukkaohje ja näin neulot villasukat -opetusvideo:

  • saat tilaamisen jälkeen pdf-tiedoston, joka sisältää linkin Neulotaan perusvillasukat -opetusvideoon, jossa opastetaan vaihe-vaiheelta perusvillasukkien neulominen
  • saat tilaamisen jälkeen pdf-tiedostona kirjallisen villasukkaohjeen, jossa koot lasten, naisten ja miesten sukkiin. Muista tallentaa saamasi pdf-ohje!
  • ohjeessa käytetty lanka: Taito Shop Olli-villasukkalanka, lisää lankaa ostoskoriisi tästä linkistä
    • langan menekki eri kokoihin: lasten sukkiin 100g, naisten sukkiin 150g, miesten sukkiin 200g
    • langalle suositellut puikot: sukkapuikot nro 3,5mm. Lisää puikot tilaukseesi tästä linkistä
    • voit lisätä tilaukseesi myös Perusvillasukkien tarvikepaketin tästä linkistä! Tarvikepaketti sisältää langat, sukkapuikot, silmäneulan ja paperisen ohjeen sukkien valmistamiseen.

 

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli