kaksi käsintehtyä koria pöydällä

Virikettä mielelle ja toimintaa käsille -seniorikurssi, Iisalmi

Seniorikurssille ovat tervetulleita kaikki “päiväjoutilaat”! Kurssilaisten toiveiden mukaan suunnittelemme kurssin sisällön ensimmäisellä kokoontumiskerralla, ja syksyn aikana ehditään käydä läpi useampia tekniikoita ja monta innostavaa projektia. 

Käsitöiden lomassa kahvittelemme ja rupattelemme. Tule sinäkin mukaan innostavaan ryhmään! Jos et pääse heti alkuun, olet tervetullut mukaan myöhemmin syksyn aikana. 

Seniorikurssi kokoontuu tiistaisin klo 10-12.30 (13 opetuskertaa), koko syyskauden hinta on 65 € + käytetyt materiaalit.

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen. Kurssityöt valmistetaan Taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Louhenkatu 7, 74100 Iisalmi