Virkkausta Molla Millsin tapaan, Vesilahti

La 28.10. klo 10–15 ja ma 13.11. klo 17–19.15, 5 + 3 oppituntia. Hinta 60 € + materiaalimaksu käytön mukaan.

Tule virkkaamaan perinteisellä kirjovirkkaustekniikalla neuleguru Molla Millsin suunnittelemia moderneja sisustustekstiilejä.  

Palakas-tyynyssä ja Jono-matossa leikitellään väreillä ja kuviomuodoilla. Voit valmistaa juuri sen kokoisen maton tai tyynyn, kuin tarvitset ja haluat. Molla Mills on suunnitellut Palakas-tyynyn ja Jono-maton Taitojärjestölle ja saat ihastuttavat mallit ja työohjeet käyttöösi vain meiltä! Opettaja myy työohjeisiin sopivia materiaaleja, tulethan valitsemaan lempivärisi kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Kirjovirkkaus on tekniikka, jolla saat työhön selkeärajaisia, eri värisiä kuvioita. Kunkin kuviovärin kohdalla muut langat kulkevat virkkauksen sisällä ja langat vaihtavat kuvion mukaan paikkaansa värialueiden rajalla. 

 Palakas: Kurssin ensimmäisellä kokoontumiskerralla opetellaan tekniikka, työtä jatketaan kotona. Toisella kokoontumiskerralla opetellaan palojen yhdistäminen ja annetaan ohjeet taustan virkkaamiseen. 

 Kurssi sopii virkkauksen perusteet osaavalle. 

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti