ITE-taiteilija Nanni Pilhjärta opastaa voimakuvien tekemiseen Salon taitokeskuksessa lokakuussa.

Voimakuva-workshop

Tervetuloa taiteilija Nanni Pilhjärtan ohjaamaan voimakuva-workshoppiin! Illan aikana opit kollaasitekniikan alkeet ja pääset valmistamaan oman voimakuvasi.

Hersyvä maailmanmatkaaja, ITE-taiteilija Nanni Pilhjärta saapuu Suomeen ja Saloon ohjaamaan ainutlaatuista voimakuva-workshoppia. Illan aikana kuulet myös, miten taiteilija itse työstää voimakuviaan ja miten hän uskoo kuvien voimaannuttavaan vaikutukseen:

”Erityisesti tänä ulkonäkökeskeisenä aikana voimakuvat voivat auttaa erityisesti naisia pohtimaan armollisesti omaa suhdettaan ulkonäköönsä.”

 

Workshopin ajankohta:

To 12.10. klo 17 – 19.15

 

Taiteilija on paikalla jo klo 13 – 17 välisenä aikana esittelemässä Villiä voimaa -näyttelyään:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/ajankohtaista/uutiset/villia-voimaa-galleria-kompuukiin/

 

Hinta: 53€ (jäsenille 47,70€)

(Sis. opetuksen ja kaikki käytettävät materiaalit ja välineet sekä a5-kokoisen taulupohjan. Halutessasi voit ottaa mukaasi oman kuvasi, joko valokuvana tai tulosteena.)

Huom. Tarvittaessa Nanni ohjaa myös ruotsiksi.

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN23

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.


 

Osoite: Rummunlyöjänkatu 2, Sinisen talon lisäsiipi, 24100 Salo