kaksi naista sinisissä mekoissa

Zero Waste -mekon/paidan ompelu, Iisalmi

Aina sama ongelma? Ei löydy sopivaa vaatetta, joka tuntuu ja näyttää hyvältä. Tuntuuko valmisvaatteet aina väärältä ja kertakäyttömuoti ei miellytä? 

Zero Waste -kaavoituksen ideana on käyttää kangas mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Eeva Tähtikarhun Taitoliitolle suunnittelemassa mallissa ei ole valmiina kokoja, vaan vaate valmistetaan täysin omien mittojen ja mieltymysten mukaan.

Kurssilla ammattilainen opastaa sinua valmistamaan vartalollesi istuvan vaatteen, joka pääsee varmasti lempivaatteiden joukkoon. Kankaan voit itse valita oman maun mukaan, jolloin vältyt siltä ongelmalta, että kankaassa on joko väärät värit tai vääriä kuvioita. Kurssille voi tulla ilman aiempaa ompelukokemusta, mutta se tarjoaa kokeneillekin käsityöläisille uusia oivalluksia. Tavoitteena on saada vaatekaappiin yksi uusi mukava vaate, josta on iloa pitkään!

Neljän tunnin kurssin hinta on 48 e. Mekkokankaan voit tuoda kurssille itse, saat ennen kurssia ohjeet sen hankkimiseen.

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle.

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen.  Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Louhenkatu 7, 74100 Iisalmi