Kenkäverossa vappuna 1.5. avautui Kaunis sauna -näyttelyssä on runsaasti laadukkaita, kotimaisia saunatekstiilejä ja muita saunan sisustustuotteita. Materiaaleina ovat perinteiset luonnonmateriaalit pellava, puuvilla ja pellavafrotee. Kauniit ja harmoniset värit tekstiileissä ovat kuin suoraan kauniista kesäillasta. Muistoja kesäilloista täydentää sauna ja hoitotuotteiden raikkaat tuoksut.

Aidoista luonnonraaka-aineista valmistetut saippuat, shampoot ja saunatuoksut, sopivat monelle herkkäihoiselle ja ovat näin ollen myös oiva lahjaidea. Laatua ja ajattomuutta saunatekstiilien lisäksi löytyy huolella valmistetuista saunaharjoista ja kiuluista. Yksilöllisyyttä saunaan tarjoaa veikeät saunatontut.

Näyttelyssä ei ole unohdettu perheen pienimpiä, heille löytyy uusi, raikas ja värikäs pesupalleroisten tuoteperhe. Näyttelystä löytyy kesän parhaat ideat ja laadukkaat tuotteet nautinnollisiin sauna kuin kylpyhetkiin.

Kenkävero on upea ympäri vuoden avoinna oleva matkailukohde, jonka ylpeys on Suomen suurin ja kaunein pappilan päärakennus ja tunnelmallinen pappilamiljöö.

Paikka: Kenkävero, Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli.
Avoinna: ma–pe 10-18, la 10–16, su 10–18.

Lisätietoja: näyttelypäällikkö Pia Numminen, puh. 0440-162 227www.kenkavero.fi