Rissasten rasat – Turjan tumput – Valtasten vanttuut…
Nyt puikot heilumaan ja kaikki tekemään oman suvun näköisiä kädenlämmittimiä!
Sukuseurojen keskusliitto ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liittojulistavat sukulapaskilpailun kaikille Sukuseurojen keskusliiton ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton jäsensukuseurojen jäsenille.
Kilpailun tavoitteena on innostaa suunnittelemaan ja toteuttamaan omalle suvulle nimikkolapaset, jotka ilmentävät suvun ominaispiirteitä. Tehtävänä on valmistaa aikuisten kokoa olevat lapaset, joissa malli on uusi ja osallistujan suunnittelema, tekniikka ja materiaali ovat vapaasti valittavissa.
Lisätiedot: Sukuseurojen keskusliitto, toimisto@suvut.fi  tai puh.(09) 4369 9450 ja Karjalan Liitto, toimisto@karjalanliitto.fi  tai puh. (09) 7288 170
Kilpailutöiden tulee olla 26.9.2016 mennessä Sukuseurojen Keskusliitossa, Sokerilinnantie 7 E, 02600 Espoo.
1. Merkitse paketin sisältö: kilpailulapaset
2. Kiinnitä työhön lappu, jossa nimimerkki.
3. Kirjoita erilliselle paperille nimimerkki ja sukuseuran nimi sekä lyhyt tarina lapasista ja miten niissä kuvastuu osallistujan suku.
4. Liitä mukaan suljettu kirjekuori, jonka päällä nimimerkki ja sisällä: nimimerkki, osallistujan nimi ja yhteys¬tiedot: puhelin, sähköposti ja lapasten palautusosoite, sekä tekijän ikä sekä lyhyesti suku- ja käsityöharrastuksesta.
Kilpailuraadin jäsenet: Toiminnanjohtaja Satu Hallenberg, Karjalan Liitto, Sukuviesti-lehden asiantuntijaneuvoston jäsen Kirsti Kesälä-Lundahl, Sukuseurojen Keskusliitto ja toiminnanjohtaja Virve Pajunen, Taito Pirkanmaa ry.
Parhaat palkitaan kunniakirjoilla sekä kirja- ja materiaalipalkinnoilla 8.10.2016 Vantaalla Kuulutko sukuuni -tapahtuman yhteydessä.
Kuva: Hollolalainen Anne Riihinen teki lapaset norjalaisen mallin mukaan.