Taaperokässä

Kosketa, kokeile, leiki
TAITO TAAPEROT

Miltähän villa tuntuu ja tuoksuu? Onko puupalikassa piilossa koivu, kuusi vai kataja? Upota varpaat muhkeaan matonkudevuoreen…
Tule lapsesi kanssa nauttimaan kiireettömästi käsityön ihanasta maailmasta. Kässäkissa Taiton jäljillä voitte ihmetellä ja tunnustella erilaisia materiaaleja, tutkia värejä ja muotoja. Ensikosketus käsityöhön alkaa täältä!

Taito-Taaperot -tila on tarkoitettu vauva- ja taaperoikäisten tutkittavaksi yhdessä oman aikuisen kanssa. Isommillekin lapsille on kivaa tekemistä: pujottelua, värien lajittelua, kutomisen aakkoset. Tai kokeile, kuinka pitkän ketjun saat virkatuksi sormivirkkauksella!

Jokaisella kerralla saat mukaasi kivan tekemisohjeen virikeleluun! Taito-Taaperot järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Tavoitteena on tarjota pikkulapsiperheille värikäs ja miellyttävä tutustumishetki käsityön maailmaan. Virikkeellinen ympäristö antaa aineksia vanhemman ja lapsen luontevaan vuorovaikutukseen. Tunnustelu, katselu, kuuntelu ja leikki vahvistavat tutkitusti lapsen kehitystä. Vanhemmille voi avautua ovi käsityön maailmaan leikkiympäristön helppojen ideoiden kautta! Hanketta tukee Alli Paasikiven säätiö.

Paikka
Taito Helsky, Eteläesplanadi 4, Helsinki

Aika
Kevät 2018
tiistaina 27.2. ja 6.3. ja 13.3. klo 10–11.
KAIKKI OSALLISTUMISKERRAT OVAT TÄYNNÄ!

Hinta
6 euroa/kerta
Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle kerralle! Ilmoittautuminen on sitova, paikan voi antaa toiselle jos itselle tulee este.
Paikkoja on 6 vanhempi+lapsi paria / ryhmä.

Järjestäjä
Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito

Tiedustelut
puh. 050-546 7401