CraftCorner logo

Tulevat tapahtumat ja näyttelyt

Metsästä käsin näyttelyjuliste

3.–29.9.2020 Metsästä käsin

Taitoliitto ja Suomen käsityön museo toteuttavat yhteistyönä Metsästä käsin -näyttelyn, jonka esittelee suomalaisten suhdetta metsään, puuta materiaalina sekä esittelee metsää tilana ja paikkana käsityön näkökulmaa unohtamatta. Tunnelmalllisessa näyttelyssä viisi kutsuttua taiteilijaa esittelevät omalla teoskokonaisuudella oman näkemyksensä metsäsuhteesta. Mukana ovat Milla Vaahtera, Koivisto Studio, Tarja Heikkilä, Ebonia Design ja Antrei Hartikainen. Näyttely kertoo myös puusta käsityön materiaalina.

 

 

Believe by Tuula Rossi takki

lokakuu

Believe by Tuula Rossi

BELIEVE by tuula rossi on ainutlaatuinen ja ylellinen päällysvaate mallisto, joka on suunniteltu ajanhenkiselle, muodikkaalle naiselle ja hänen ajattomalle tyylilleen. Istuvuus on luotu erityisesti runsasmuotoiselle naiselle, joka haluaa nayttää modernilta, naiselliselta sekä muodikkaalta, ja joka
- rakastaa itseään sellaisena kuin hän on
- tunnistaa kauniin vartalonsa
- on ylpeä upeista muodoistaan
- on iloinen ja nauttii elämästään.

 

 

Nina B Maalaus

 

 

Nina B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.–28.11.2020
Nina B

ENSI-NÄYTTELY
Hyperborean heArt – from Finland with love…

Avajaiset 4.11. klo 16–18
Näyttelyssä nähdään valikoima ’Nina B.’, eli Nina Leppälän vuosina 2018-2020 valmistuneita teoksia. Suurin osa maalauksista ovat keskikokoisia (noin 80 x 80 / 100 x 100/ 120 x 120 cm). Mukaan mahtuu myös sarja pienikokoisia (20 x 20cm) ja koronakeväällä valmistunut yli kaksimetrinen ’Wings of Change’ teos.

Maalaan lähinnä aiheettomia – osittain reliefiomaisia, kerrostettuja akryylimaalauksia, tyyppillisesti neliömuotoisille kankaille. Maalaamisessa tunnen yhteyttä elämän  energioihin, omaan ytimeen ja siihen paikkaan meissä, mihin pääsee vain sydämellä. Taideteoksissani, samoin kuin elämässäni, tykkään leikkimielisesti yhdistää asioita ja materiaaleja ‘epäkonventionaalisella’ tavalla, lisätä maalaukseen jotain odottamatonta – jotain, joka tuo tiettyjä lisäulottuvuuksia – jotain, joka menee pintaa syvemmälle.