Frankfurtin sisustus- ja lahjatavaroiden kansainväliset messut Tendence avaa ovensa tänä vuonna elokuun lopussa 27.–31.8.2010. Messut tähtäävät ensi talven ja joulun myyntiin, mutta myös ensi kevään ja kesän sesonkiin. Tavoitteena on saada messuille noin 2000 näytteilleasettajaa. Viime vuoden messuilla vieraili noin 50 000 alan kansainvälistä ostajaa.
Frankfurtin messujärjestäjä on kiinnostunut saamaan juuri myös suomalaisia taidekäsityöyrityksiä messuille. Design-tuotteita esitteleville yrityksille on tarjolla uusi Loft-halli 11. Yhteensä Tendenceen on tulossa 10 hallitasoa.

Edullinen tilaisuus Taitoverkon jäsenille kansainvälistyä   

Messut avaavat nyt edullisen mahdollisuuden Käsi- ja taideteollisuusliiton jäsenille olla mukana Tendencessä. Halvin yhden avoimen sivun osasto maksaa 72,80 euroa/neliö, mikä on 50 % normaalihintaa halvempi. Halutessaan valmiin osastopaketin joutuu lisäksi maksamaan 73,00 euroa/neliö. Tähän sisältyy matto, seinäpaneelit, valaistus, varastotila sekä sähköliitäntä. Pienin mahdollinen osasto on 6 neliötä. Lisäksi näytteilleasettajalta laskutetaan 299 euron mediamaksu, joka sisältää yhteys- ja yritystiedot messukatalogiin sekä ympärivuotisille kaikille avoimille Frankfurtin näytteilleasettajien nettisivuille www.productpilot.com.

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana, pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen ja palauttamaan sen PIKAISESTI 6.5.2010 mennessä suoraan osoitteella kathrin.schreitz@messefrankfurt.com tai ottamaan yhteyttä anja.kontturi@dfhk.fi (Saksalais-Suomalainen Kauppakamari), josta saa myös lisätietoja messuista. Yrityksen on kyettävä osoittamaan jäsenyytensä ilmoittautumisen yhteydessä (linkki Taitoverkon jäsensivuun).

Next – nuorille vasta aloitteleville yrityksille
Messut tarjoaa lisäksi kaikille nuorille design-yrityksille avointa osastoa messujen erityisellä NEXT-alueella. Next sisältää teemat Loft, Carat (korut) ja Kids World (lasten tarvikkeet). Osaston kokonaishinta on 980,00 euroa + 299 mediamaksu. Ilmoittautuminen on huhtikuun loppuun mennessä. Tälle alueelle haluavat yritykset valitaan ilmoittautumisten ja tuotekuvien perusteella. Ilmoittautumislomake on liitteenä. Jos haluaa messuille joka tapauksessa, kannattaa ilmoittautua samanaikaisesti kumpaankin vaihtoehtoon, koska Next-valinta ei ole etukäteen varma.

Toivomme, että messujen tarjous kiinnostaa ja tapaamme Tendencessä.

Anja Kontturi
Messe Frankfurt
Saksalais-Suomalainen Kauppakamari
puh. (09) 6122 1222
faksi (09) 642 859
anja.kontturi@dfhk.fi
www.messefrankfurt.fi