Erotu tarinallistamalla -työpaja käsityöyrittäjille Joensuussa 7.9.2017

KOULUTUS ON TÄYNNÄ!

Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Käsityöalan yrittäjälle tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinatyöpajassa työstämme jokaisen yrityksen omaa ydintarinaa Stooripuu-menetelmän avulla. Etsitään siis omaa punaista lankaa!

Tarinakätilönä työpajoissa toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa. Tarinallistamisesta on hyötyä kaikille aloille. Asiakkaat haluavat kokonaisvaltaisia kokemuksia, inhimillisyyttä, merkityksiä ja tunnetta.

Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Valmistaudu tarinapajaan lataamalla ilmainen tarinallistamisen opas Tarinakoneen sivuilta: http://www.tarinakone.fi/lataa-opas/

KÄSITYÖALAN YRITTÄJILLE
Joensuu 7.9.2017 klo 12.30-17.30
Taitokortteli, kauppaneuvoksen kahvilan kabinetti, Koskikatu 1, Joensuu

12.30 Lounas
13.15 Johdanto tarinallistamiseen - miten tarinallistaminen tukee markkinointia ja myyntiä?
14.15 Stooripuu - oman yrityksen tarinaelementtien tunnistaminen
15.15 Kahvitauko
15.30 Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?
16.45 Tarinaelementistä ydintarinaksi ja asiakkaan koettavaksi?
17.30 työpaja päättyy

Koulutushinta 15 €, koulutus on arvonlisäverotonta. Myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyt peruutukset laksutetaan täysimääräisinä. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta! Hintaan sisältyy lounas ja päiväkahvi.
Koulutus toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

>>Lataa ohjelma pdf-tiedostona