KoroNalle -tempaus 2020

KoroNalle

KoroNalle on koronapandemian innoittama käsityöprojekti, joka sopii tehtäväksi yhdessä kodeissa, se voi olla myös kotikoulua viettävien lasten käsityöprojekti. Taito Varsinais-Suomi päätti kutsua koko Suomen mukaan tekemään yhdessä. Nyt turvaudutaan luovuuteen, käsitöihin ja johonkin halattavaan – lähde siis mukaan KoroNalle-tempaukseen!

"Ei tehdä tästä vakavaa eikä jyrkän oikeaoppista vaan tehdään se näin: Etsi nalle tai muu vastaava unilelu, uusi tai vanha ja ryhdy pistelemäään ja paikkailemaan mielesi mukaan. Voit kursia kasaan ajatuksiasi ja tunnelmiasi samalla kun saat käsillesi mieleistä tehtävää", sanoo Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto. Toivotaan että mukaan lähtee niin aloittelijoita kuin pitkän linjan taitajia, kaikkien pistot ja nallet ovat arvokkaita. Ehkä tässä on sysäys kunnostaa ikivanha risa nalle tai tehdä lapsen kanssa yhdessä oma KoroNalle.

Voit raportoida projektiasi someen tunnisteilla #koronalle ja @taitovarsinaissuomi. Yhdistys ja Taitoliitto lupaavat jakaa tuotoksia sometileillään ja alustavia suunnitelmia jopa KoroNallejen-näyttelystä epidemian taituttua on jo tehty.

KoroNalleista koottiin näyttely verkkoon, katso kuvia >>>

Katsotaan mihin päädytään ja katsotaan se yhdessä. 

#koronalle
@taitovarsinaissuomi
#onnielääkäsityössä

Jaa kuvia Instagramissa ja Facebookissa ja käytä aihetunnistetta "koronalle. Muista Facebookissa että julkisusi tulee olla julkinen että muutkin voivat nähdä sen.

Lisätietoa KoroNalle-kampanjasta 
Tiina Aalto, Taito Varsinais-Suomi, tiina.aalto@taitovarsinaissuomi.fi, puh. 040 554 6188