Tekemisen iloa -mallisto

Hyrrä ja Pyörre valaisin

Tekemisen iloa -mallisto

Käsityö ja design kohtaavat moderneissa sisustustuotteissa

Syksyn 2020 kurssimalliston uutuudet ovat Tiia Erosen suunnittelemat Hyrrä ja Pyörre valaisimet (kuva yllä) Varjostin punotaan käsin ja kursseja järjestetään taitoyhdistyksissä eri puolilla Suomea.

 

Marianne Huotari / STUDIOsmoo suunnitteli kevään 2019 uutuustuotteeksi Taitojärjestön Tekemisen iloa -kurssimallistoon ekologisen ja kauniin verkkokassin, joka valmistetaan ihanista luonnonmateriaaleista. Lankana käytetään pellavaa ja sangat ovat tukevaa parkkinahkaa.

Tiivis pohja tukee kassia ja verkkosolmuilla toteutettu kassi on myös kaunis säilytysesine kotona, silloin kun se ei kulje mukana kauppareissussa tai kesäretkellä. Kaunista kassia ei tarvitse kotona piilottaa kaappiin vaan sen voi jättää huoletta esille.  Monikäyttöinen ja kevyt kassi sopii niin rannalle tai lomalle kuin kesälaukuksi kaupunkiinkin.

 

2018

Taitojärjestön vuosittainen käsityön uutuusmallisto esiteltiin syyskuussa 2018 Habitare-messuilla. Tekemisen iloa -kurssimallisto on Taitojärjestön oma, vuosittain uudistuva, trendikäs, monipuolinen ja itse tekemiseen innostava käsityön mallisto. Uuden syksy 2018 malliston suunnittelijat ovat muotoilija Studio Smoo / Marianne Huotari, tekstiilisuunnittelija Tiia Eronen sekä muotoilija Katriina Nuutinen. Mallistossa on sisustustuotteita, jotka sopivat monenlaiseen kotiin: matto, tyyny, säilytyskoreja sekä valaisimia. Tekemisen iloa -kurssituotteiden ideana on, että kuka tahansa voi tehdä kotiinsa huippusuunnittelijan suunnitteleman designtuotteen valmistamalla sen itse.

Tekemisen iloa -kurssimallit täydentyvät joka vuosi. Edellisten kausien mallistoja ovat suunnitelleet mm. muotoilijat Elina Helenius ja Saara Renvall. Taitoyhdistysten kurssivalikoimassa tarjonta vaihtelee, monia malleja tehdään usean kurssikauden ajan ja suosittuja voidaan nostaa myös uudelleen ohjelmaan. Asiakkaat voivat esittää aina myös toiveita, jos joku kiinnostava malli ei vielä ole tämän syksyn kurssiohjelmassa, niin ehkäpä kevään kurssitarjotinta suunniteltaessa se nostetaan kärkeen. Tule mukaan kursseille ja innostu uusista ideoista ja malleista!

Tekemisen iloa -tuotteita voit tehdä taitokeskusten kursseilla ja osaa voit ostaa taitokeskuksista myös tarvikepaketteina.

Tervetuloa kursseille!
Kysy kurssiohjelmaa lähimmästä taitoyhdistyksestä.

Terho-säilytin
Suunnittelija  STUDIO smoo, Marianne Huotari

Bahia-matto
Badi-tyyny
Suunnittelija Tiia Eronen

Raita-varjostin
Suunnittelija Katriina Nuutinen

Tekemisen iloa mallistoa 2015-2017, suunnittelijat Elina Helenius ja Saara Renvall: