Taito Varsinais-Suomi ry on osa valtakunnallista Taitojärjestöä. Toiminnan perusajatuksena on varsinaissuomalaisen käsityön edistäminen kulttuurina, taitona ja elinkeinona. Yhdistyksellä on viisi käsityökeskusta, joissa työskentelee seitsemän käsityöalan ammattilaista. Lisätietoja yhdistyksestä www.taitovarsinaissuomi.fi.
Tehtäväsi on johtaa yhdistystä tuloksellisesti sekä kehittää ja monipuolistaa palvelujamme. Taito Varsinais-Suomi ry etsii johtajaa, joka arvostaa käsityöperinteitä, mutta uskaltaa samalla tarttua alan uusiin tuuliin. Lisäksi pääset kehittämään Taito Shop -myymälämme toimintaa, yhdessä osaavan henkilöstömme ja sitoutuneen hallituksen kanssa.

Odotamme Sinulta toimialan tuntemusta tai vankkaa kiinnostusta käsi- ja taideteollisuutta kohtaan, tuloksellisia näyttöjä palveluorganisaation johtamisesta ja onnistuneesta esimiestyöstä. Olet määrätietoinen ja innovatiivinen toiminnan ja palveluiden kehittäjä. Toivomme Sinulta intoa, yrittäjähenkisyyttä sekä positiivista ja kannustavaa asennetta. Tunnet taide- ja kulttuurialaa ja toimit tottuneesti sen verkostoissa. Sinulla on kokemusta hanketoiminnasta sekä ymmärrät taloushallinnon prosessit. Yhdistystoiminnan tuntemus ja korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle upean työympäristön Vanhalla Suurtorilla Turussa sekä maakunnan käsityökeskuksissa 110-vuotiaassa yhdistyksessä. Pääset vaalimaan käsityöperinnettä ja synnyttämään näkyvää ja pysyvää uutta toimintaa Turkuun ja käsityökeskustemme paikkakunnille sekä matkailijoidenkin iloksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoki p. 050 5167399 tai sari-anne.poikkijoki@romana.fi. Sari-Anne on parhaiten tavoitettavissa ti 21.8. klo 13-14, ti 28.8. klo 8-9 ja to 30.8. klo 15-16.

 

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 2.9. mennessä.

Hakemukset ja lisätietoa sivulla:
https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5236468&sid=mB3bnJrgti