Ammatillinen koulutus

Haluatko syventää ja täydentää ammatillista osaamistasi tai opiskella taideteollisuusalan tutkinnon? Meillä voit aloittaa ammatilliset opinnot joustavasti hakeutumalla koulutuksiin jatkuvan haun kautta.

Koulutuspaikkana on Taitokeskus Jyväskylä, Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä ja koulutukset järjestää KSL-opintokeskus Helsinki.

Tutkintokoulutus

Tutkintokoulutukset on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ammattiosaamistaan tutkintotavoitteisesti. Voit painottaa opinnoissasi taideteollisuusalan tuote-, nukke-, paperi- tai neulemuotoilua, käsityön ohjausta, kiertotaloutta tai yrittäjyyttä.

Kuva Päivi Siiro

Aloita opinnot vaikka heti jatkuvan haun kautta!


Syventävä ja täydentävä koulutus

Ammatillista osaamista syventävää ja täydentävää koulutusta järjestetään eri laajuisina kokonaisuuksina käsityöalan ammattilaisille ja harrastajille. Koulutukset kestävät 2–6 kk ja ovat laajuudeltaan 6-15 osaamispistettä. Koulutukset alkavat pääsääntöisesti tammi- ja elokuussa.

Tule päivittämään osaamistasi ja saamaan uusia ideoita työhösi ja yrittämiseen!

Kuva Heini Nieminen

Koulutuksia syksyllä 2024, ilmoittautuminen aukeaa 20.5.2024

Kuva Sari Lepoaho
Kuva Sirpa Hasa
Kuva Kaisu Hirvonen

Opetuskieli

Opetus tapahtuu suomen kielellä. Varauduthan toimittamaan todistuksen suomenkielentaidostasi, jos äidinkielesi on muu kuin suomi, sillä opinnoissa eteneminen ja työturvallisuuden takaaminen edellyttävät riittävää kielitaitoa.

Ota yhteyttä

Mari Tuimala
vs. koulutuspäällikkö, ammatillinen koulutus

044 551 0243
mari.tuimala@taitokeskisuomi.fi