Ammatillinen koulutus

Haluatko syventää ja täydentää ammatillista osaamistasi tai opiskella taideteollisuusalan tutkinnon? Meillä voit aloittaa ammatilliset opinnot joustavasti hakeutumalla koulutuksiin jatkuvan haun kautta.

Koulutuspaikkana on Taitokeskus Jyväskylä, Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä, ja koulutukset järjestää KSL-opintokeskus Helsinki.

Katso video, innostu ja hae koulutuksiin!

Tutkintokoulutus

Tutkintotavoitteiset koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ammattiosaamistaan tutkintotavoitteisesti. Voit painottaa opinnoissasi taideteollisuusalan tuote-, nukke-, paperi- tai neulemuotoilua, käsityön ohjausta, kiertotaloutta tai yrittäjyyttä.

Kuva Päivi Siiro

Aloita opinnot vaikka heti jatkuvan haun kautta!


Syventävä ja täydentävä koulutus

Ammatillista osaamista syventävää ja täydentävää koulutusta järjestetään eri laajuisina kokonaisuuksina käsityöalan ammattilaisille ja harrastajille. Koulutuksen kestävät 2–6 kk ja ovat laajuudeltaan 6-15 osaamispistettä. Koulutukset alkavat pääsääntöisesti tammi- ja elokuussa.

Tule päivittämään osaamistasi ja saamaan uusia ideoita työhösi ja yrittämiseen!

Kuva Heini Nieminen

Syksyn 2023 koulutukset

Kuva Minna Toivari
Kuva Anna Punamäki
Kuva Raija Manninen

Opetuskieli

Opetus tapahtuu suomen kielellä. Varauduthan toimittamaan todistuksen suomenkielentaidostasi, jos äidinkielesi on muu kuin suomi, sillä opinnoissa eteneminen ja työturvallisuuden takaaminen edellyttävät riittävää kielitaitoa.

Ota yhteyttä

Mari Tuimala
vastaava opettaja, ammatillinen koulutus

044 551 0243
mari.tuimala@taitokeskisuomi.fi

Sirpa Vauhkala
koulutuspäällikkö

044 493 7460
sirpa.vauhkala@taitokeskisuomi.fi