Käsityökurssit Keski-Suomi

Taito Keski-Suomen Taitokursseilla Jyväskylässä, Joutsassa ja Saarijärvellä on tekemisen iloa ja tunnelmaa. Osaavat opettajat ja laadukkaat materiaalit sekä mielenkiintoiset tekniikat takaavat onnistumisen.

Kurssimaksuihin voi käyttää myös Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Selaa kurssitarjontaamme ja astuu mukaan käsityön kiehtovaan maailmaan!

Tulevia kursseja:

Kurssimaksut

Kurssimaksut määräytyvat kurssin pituuden ja kurssilla käytettyjen materiaalien mukaan. Meillä käyvät kurssimaksuihin mySmartum- kulttuurisetelit, SmartumPay, Epassi ja GIFT4U-kädentaitolahjakortti.

Tarkista maksuvaihtoehdot toimipaikoistamme!

Alennukset

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä

o Taitokeskus Jyväskylä, Kivääritehtaankatu 6 G, p. 050 4130 993, taitokeskus@taitokeskisuomi.fi
o Taitokeskus Joutsa, Jousitie 38, p. 050 413 1008, taitokeskus.joutsa@taitokeskisuomi.fi
o Taitokeskus Saarijärvi, Paavontie 4, p. 050 413 1013, taitokeskus.saarijarvi@taitokeskisuomi.fi

Kurssit toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista. Siksi niiden kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta, kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.