Salon taitokeskuksessa vaihdetaan jälleen mekkoja!

Julkaistu

  Salon taitokeskuksen suositut Vaihturi-tapahtumat saavat jatkoa ja nyt kesän korvalla vaihdetaan mekkoja. Joten eiköhän laiteta vanhat helmat vaihtoon ja haetaan uutta leninkiä kesärientoihin?

  Tuo max. viisi puhdasta kesämekkoa ja vie vastineeksi saman verran tai vähemmän. Rikkinäisiä ja likaisia mekkoja ei kannata tuoda tapahtumaan. Tuemme vaihtureilla kestävää kehitystä ja osallistumme osaltamme kiertotalouteen. Toimitamme ylimääräiset tekstiilit kierrätykseen tai hyväntekeväisyyteen.

  Salon taitokeskuksessa on järjestetty säännöllisesti vaihtureita parin vuoden ajan. Mekkovaihturit ovat jo seitsemäs vaihturitapahtuma. Aiemmin on vaihdettu muun muassa keskeneräisiä käsitöitä, kankaita, talvitakkeja ja taidetta.

  Mekkoja otetaan vastaan ke 15.5. – pe 17.5. klo 10-17. 

  Varsinainen vaihturipäivä on la 18.5. klo 11 – 15.

  Mekkovaihturit 


  La 18.5. klo 11 – 15
  Salon taitokeskus
  Rummunlyöjänkatu 2


  Lisätiedot:
  Salon taitokeskus
  040 849 9648 / salo@taitovarsinaissuomi.fi 

  Samaan aikaan Salon Lukkarinmäessä ja Salon taitokeskuksessa vietetään koko perheen Lukkarinmäen kevät -tapahtumaa.

  Päivän aikana Lukkarinmäki ja Sinisen talon pihapiiri heräävät talviunestaan ja kutsuvat sinut nauttimaan muun muassa pihakirppareista, mekko- ja taimivaihtureista, käsitöistä, käsityöyrittäjien tuotteista, herkuista sekä kulttuurista ja Lukkarinmäen historiasta.

  Lue lisää tapahtumasta täältä: https://www.taito.fi/varsinaissuomi/ajankohtaista/uutiset/tervetuloa-lukkarinmaen-kevaaseen/

  TÄGIT: