Tervetuloa Turun Kädentaitomessuille 19.3.-20.3.2022

  Tervetuloa Turun Kädentaitomessuille 19.3.-20.3.

  Uutuustuote: Kimapuko- spiraalipunonta

  Pitkän odotuksen jälkeen on aika taas lähteä messuilemaan Turun Messukeskukseen kun perinteiset keväiset Kädentaitomessut pyörähtävät käyntiin lauantaina 19.3. klo 10. 

   Myös Taito Varsinais-Suomi on mukana messuilla ja lupaa tarjota upeita käsityöelämyksiä!

  Luvassa on vuoden 2022 käsityötekniikan esittelyä, eli tutustutamme kävijät purkkivärjäyksen saloihin sekä lanseeraamme aivan uuden tuotteen: kimapuko-spiraalipunonnan. Itse spiraalipunonta on ikivanha käsityötekniikka, jota on käytetty  maailmalla laajasti, mutta kimapukossa nostamme esiin myös kierrätysnäkökulman.

  – Olemme jo jonkin aikaa konseptoineet käsityökursseja sekä tekemispaketteja ajatuksella, että aivan kaikkea tekemistä ei tarvitse tehdä neitseellisestä materiaalista. Maailman paheneva materiaalipula ja ekologiset näkökulmat tulevat koskemaan myös käsityöalaa. Haluamme olla etulinjassa kehittelemällä huolellisesti mietittyjä palveluita ja tuotteita, joissa on vahvasti läsnä myös kierrätysnäkökulma. Tähän mahdollisuuteen haluamme tutustuttaa myös kuluttajat, toteaa Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

  Kimapuko-nimi on yhdistyksen oma nimitys tekemispaketille, ja se tulee sanoista kierrätys, materiaali, punottu ja kori.

  – Mietimme pitkään, mikä olisi hauska, sopivan kuvaava ja meidännäköisemme nimitys tälle nyt lanseerattavalle konseptille, Aalto jatkaa.

  Kimapukoa on nyt saatavilla tekemispakettina, mutta kevään aikana se siirtyy myös kurssivalikoimaan ja myöhemmin tänä vuonna myös verkkokursseiksi.

  Kimapuko-spiraalipunonnan lisäksi messuosastolla esitellään myös huipputrendikästä sashiko- ja borokirjontaa, jonka valtaisa suosio kielii myös siitä, miten eineitseellisen materiaalin käyttö käsitöissä kiinnostaa ihmisiä laajasti. 

  Jo nyt Taito Varsinais-Suomen sashiko- ja borokirjonnan verkkokurssit ovat tavoittaneet suuret joukot ihmisiä ympäri maan.

  Tervetuloa tutustumaan huikeisiin käsityöelämyksiin!

  Löydät meidät messuhallista C, osastolta 23/1

  Kädentaitomessut Turku

  La – su 19.3. – 20.3.

  Klo 10 – 17

  Messukentänkatu 9-13

  https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/kadentaitomessut/

  Lisätiedot: Tiina Aalto

  tiina.aalto@taitovarsinaissuomi.fi

  040 554 6188

  TÄGIT: