Koulutus ja muu toiminta – Keski-Pohjanmaa

Koulutusta ja käsityötä elämään – harrastamiseen, vapaa-ajanviettoon, ammatilliseen toimintaan ja hyvään oloon. Aikaa kestävää muotoilua ja käsityöperinnettä.

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää eri mittaisia koulutuksia ympärivuotisesti. Muita palveluitamme ovat kutomot, TYHY-toiminta ja tilauskurssit sekä kuntouttava työtoiminta. Ammatillisena koulutuksena järjestämme Kudontakoulua ja Sisustuskoulua. Järjestämme myös koulutuksia ja tilauskursseja ammatissaan käsityötaitoja tarvitseville.

Lapsia keppihevosten kanssa.

Taito käsityökoulu

Käsityökoulu tarjoaa käsityön taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetus on tarkoitettu kaikille käsityöstä kiinnostuneille.

Kudonta

Kokkolan, Kalajoen ja Sievin taitokeskusten kutomot ovat kaikille avoinna. Tule kutomaan vaikkapa räsymattoja, loimet ovat valmiina kangaspuissa!

Nainen kutoo kangaspuilla.

Kuntouttava työtoiminta

Kädentaitojen kuntouttavan työtoiminnan tarkoituksena on parantaa asiakkaan opiskelu- ja työllistymisvalmiuksia, hyvinvointia ja elämänhallintaa käsityön keinoin.

TYHY-toiminta ja tilauskurssit

TYHY-käsityöpajassa nautit käsityöstä työkavereiden kanssa. Voit koota porukan myös ystäväpiiristäsi ja viettää yhdessä hauskan hetken käsitöiden parissa.

Kudontakoulu

Kudontakoulussa opit kankaanrakentamista, kankaankudontaa sekä kudotun työn suunnittelua. Kudontakoulu sopii kaikille kudonnasta kiinnostuneille.

Sisustuskoulu

Sisustuskoulu tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden kaikille sisustus- ja tilasuunnittelusta kiinnostuneille.

Luova seniorikäsityö

Luova seniorikäsityö -kurssilla opit mielenkiintoisten teemojen mukaisia käsityötaitoja ja tutustut käsityön digitaaliseen maailmaan.