TYHY-toiminta ja tilauskurssit

Ryhmä tekee käsitöitä.

TYHY-käsityöpaja on yhdessäoloa työkavereiden kanssa, mukavaa tekemistä, rentoutumista, uuden oppimista sekä luovuuden kokemuksia. Saat mukavia yhteisiä muistoja, voimavaroja arkeen ja oman käsityön kotiin viemisiksi.

Käsityöpaja on hauska tapa viettää vapaa-aikaa tai juhlaa myös ystävien ja tuttujen kesken. Kokoa ystäväpiiristäsi porukka ja tule viettämään aikaa kädentaitojen merkeissä.

Tutustu paja-aiheisiin ja pyydä tarjous. Kanssamme on helppoa ja nopeaa asioida. Sisältö sovitaan vastaamaan ryhmän tarpeita ja paja voidaan järjestää Taito Keski-Pohjanmaan tiloissa tai muussa ennalta sovitussa paikassa. Tuomme työvälineet sekä materiaalit mukanamme. Järjestämme pientä purtavaa sovitulla tavalla.

Ohjeet kurssin tilaamiseen

Tee tarjouspyyntö, tuija.isopahkala(@taitokeskipohjanmaa.fi.

Pajan voi valita ao. vaihtoehdoista tai toivomuksen mukaan. Pajaesimerkeissä näkyy ryhmähinta. Tarvittaessa hinnoittelemme erikseen opetuksen ja materiaalit tai hinnan/henkilö. Pajat järjestetään taitokeskuksessa tai tilaajan toivomassa paikassa. Matkakulut taitokeskuksesta kurssipaikkaan sekä tilattava tarjoilu lisätään pajahintaan.

Pajavaihtoehtoja, kesto 1 ½–2 tuntia:

Saippuapaja

Saippuanvalmistusta valmiista saippuamassasta. Eri värejä, tuoksuja ja muotteja.

Pajan hinta: 200 e + 9 euroa osallistuja / ryhmä 5-10 henkilöä (+ 22 e jokaiselta lisähenkilöltä), sis. alv 24 %.

Esim. 10 henkilöä 290 e (sis. alv 24 %, 55,12 e).

Mahdollisuus vuokrata tilaa tyhy-päivänä myös esim. luentokäyttöön (100 e, sis. alv 24% / 2 h).

Käsintehtyjä saippuoita.

Liitä TYHY-pajoihimme hyvinvointia lisäävää ohjelmaa yhdessä Kuulumon vuorovaikutuskouluttaja Anni-Veera Aitolehden kanssa.

Esimerkkejä koko päivän TYHY-ohjelmasta:

  • SISÄINEN PUHTAUS: henkilökohtaista pohdintaa (ei työyhteisön asioita), oman tekemisen priorisointia, luopumista jostakin (2 tuntia) 385 e (sis. alv. 24 %). Tai PÖYDÄN PUTSAUS: Työyhteisön sisäinen dynamiikka ja järjestys (2 tuntia) 385 e (sis. alv. 24 %). Iltapäivällä luonnonsaippuapaja Taitokeskus Kokkolassa (2 tuntia) 290 e, sis. alv 24 %.

Tilaa ryhmällesi räätälöity kokonaisuus!

Yhteyshenkilö

Koulutusvastaava Tuija Isopahkala
+358 44 3363503
tuija.isopahkala@taitokeskipohjanmaa.fi