Tietosuoja Taito Keski-Pohjanmaa

Rekisterinpitäjä

Taito Keski-Pohjanmaa ry
Y-tunnus 0198187-5
Kansakoulukatu 1, FIN 67100 Kokkola
+358 (0)44 336 3504
kokkola (at) taitokeskipohjanmaa.fi

Rekisterin nimi

Taito Keski-Pohjanmaa ry:n henkilörekisteri

Päivitetty 4.3.2024


Henkilötietojen käyttötarkoitus

Taito Keski-pohjanmaa ry on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, lain sähköisen viestinnän palveluista (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietoja käytetään asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamisessa, asiakasviestinnässä, statistiikassa sekä palveluiden tuottamisessa ja personoinnissa.

Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja:
– Nimi, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
– Asiakkuuden alkamisajankohta ja asiakkuustyyppi
– Laskutustiedot
– Sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä ja statistiikkaa koskevat tiedot, selaimen lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, sivu, jolta rekisteröity on siirtynyt sivuillemme) sekä evästeet ja niihin liittyvät tiedot
– Asiakkaan palveluissa käyttämä käyttäjätunnus ja salasana

Tiedot sijaitsevat palomuurilla ja kirjautumisen taakse suojatussa palvelussa tai tiloissa, joihin asiattomilta pääsy on estetty.

Millaisia tietoja asiakkaista/yhteistyökumppaneista käsitellään?

Taito Keski-Pohjanmaa ry kerää asiakkaista / yhteistyökumppaneista vain kunkin asiointitarpeen mukaisia tietoja. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Niissä tapauksissa, joissa rekisteri on Taito Keski-pohjanmaa ry:n alihankkijan ylläpidossa, on rekisterin ylläpitäjän kanssa tehty sopimus, joka ei ole ristiriidassa rekisterin kerääjän käytänteiden kanssa.

Tietojen tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on talletettu. Teemme pyynnöstä tarvittavat korjaukset ja täydennykset tai poistamme palvelun kannalta tarpeettomat tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys rekisterinpitäjään sähköpostitse.

Rekisterin muutokset

Taito Keski-Pohjanmaa ry pidättää oikeudet tämän tietosuojaselosteen muutoksiin palvelujen kehittämisen niin vaatiessa.