Taitokeskus Kokkola uusissa tiloissa

  Osoitekyltti Kansakoulukatu

  Taito Keski-Pohjanmaan hallinto ja Taitokeskus Kokkola on aloittanut vuoden 2024 uusissa tiloissa osoitteessa Kansakoulukatu 1. Uudesta osoitteesta löytyvät tällä hetkellä tilat hallinnolle, materiaalimyynnille, kursseihin, koulutuksiin, kuntouttavaan työtoimintaan, verstastyöskentelyyn kutomossa ja käsityökoulun tilat. Toinen vaihe toteutetaan kevään ja syksyn 2024 aikana alakertaan, johon valmistuvat verstaat ompeluun, koville materiaaleille, kankaanpainantaan ja värjäykseen.

  Taito Shop Kokkola on brändinä mukana Kokkolan Rautatieasemalla Designasema KNUTissa yhdessä Paapiin ja Finsketin kanssa. Taito Shop Kokkola löytyy myös verkkokauppana.

  Taito Keski-Pohjanmaa tarjoaa vuoden 2024 käsityötekniikkaan korinpunontaan liittyviä kursseja ja työpajoja: mm. Puno kori rottingista, Pajuamppeli luonnonpajusta punoen, Koreja puutarhasta Jukkolanmäen Navetanvintillä sekä Valon Taito -retriitti, joka yhdistää joogan, kädentaidon ja Kalajoen merellisen luonnon tuoman voiman arjen tueksi ja iloksi, kädentaitona heinäkorin punominen.
  Tutustu kurssitarjontaamme: Käsityökurssit.

  Meiltä myös TYHY-toiminta ja tilauskurssit.

  TÄGIT: