Käsityökoulun verran parempi maanantai!

Minealla, Neelialla, Kaislalla, Kialla ja Ainolla on tiedossa jännittävä kevät, kun he toukokuussa valmistuvat Kokkolan Taito Käsityökoulusta!

Nuoret sanovat, että menneet kuusi opiskelun täyteistä vuotta tuntuvat lyhyeltä ajalta. Vuosien mittaan ryhmä on hieman kutistunut ja useampi opettajakin on ehtinyt heitä opettaa. Lempimateriaalit ja tekniikat tulevat nuorilta kuin yhdestä suusta: muotoiltavat materiaalit, kuten savi sekä kankaan maalaaminen ruiskuemulsion avulla. Mieleenpainuvia hetkiä ovat olleet myös yhdessä vietetyt pikkujoulut ja hyvä ryhmähenki!

Samoilla linjoilla on myös viime vuonna ryhmän mukaan liittynyt, lukion ensimmäisellä opiskeleva Ella. Hän yllättyi itsekin kuinka helppoa oli tulla uutena oppilaana mukaan ryhmään ja sanoo, että käsityökoulu on ollut paljon mukavampaa kuin osasi odottaa! Hänen mielestään maanantait ovat paljon mieluisampia juuri käsityökoulun ansiosta!

Nuorten yhteishenkeä kiittelee myös ryhmän opettaja Anu:
”On ollut kunnia saada opettaa ja nähdä näiden nuorten kasvua yli kahden vuoden ajan! Toki mukaan on mahtunut kaikki tunteiden kirjot ja tietysti myös kapinaa. Mutta juuri näiden ansiosta ryhmä on hioutunut kuin timantti ja on ollut ilo huomata kuinka ryhmä on kasvanut yhteen. Jo nyt tiedän kuinka tulen ensi syksynä kaipaamaan joka maanantaisia naurun remahduksia ja jutteluita näiden upeiden, taitavien ja luovien nuorten kanssa!”

Onnea jo etukäteen Aino, Kaisla, Kia, Minea ja Neelia valmistumisen johdosta!