Liity jäseneksi

Yhdistyksemme toimii Etelä-Suomen, Uudenmaan, Kymenlaakson, Hämeen ja Etelä-Karjalan toimialueilla yhteensä 14 taitokeskuksessa. Jäsenille tarjoamme konkreettisia etuja, kuten 5 € alennuksen kurssimaksuista ja kudontapäivistä. Jäsenet voivat hankkia Taitokortin, joka tarjoaa 120 € hintaan vuoden mittaisen pääsyn ilmaisiin kudontapäiviin kaikissa yhdistyksemme kutomoissa. Kaksi kertaa vuodessa suoraan postilaatikkoosi saapuva asiakaslehtemme pitää sinut ajan tasalla alan uusimmista tuulista ja tuo inspiraatiota omiin käsityöprojekteihisi. Jäsenenä saat myös alennusta jäsen- ja messumatkoista sekä Taito-lehden tilauksesta. Vuosittainen jäsenmaksu on 30 €.

Kutsumme teidät lämpimästi osallistumaan toimintaamme, sillä yhdessä voimme varmistaa että Taito Etelä-Suomi ja sen alueelliset taitokeskukset pysyvät elinvoimaisina paikkoina kaikille käsityön ystäville. Toivotamme kaikki mukaan yhteisöömme, jossa tuetaan luovuutta ja vaalitaan Etelä-Suomen käsityötaidon ainutlaatuisuutta! Käsityötaito tuntuu sydämestä sormenpäihin – pidetään yhdessä taitoa yllä.

Liity nyt ja tule sinäkin osaksi käsityöyhteisöämme!

Jäsenedut ja -maksut vuonna 2024

Henkilöjäsen
5 € alennusta taitokursseista
Kudontapäivät kutomoissamme edulliseen 5 € hintaan (norm.10 €/pv)
Taitokortti 120 € (voimassa vuoden ostopäivästä). Taitokorttia voit käyttää kaikissa yhdistyksemme taitokeskuksissa, ja taitokortilla saat maksuttomat kudontapäivät kutomossa.
Taito Etelä-Suomen asiakaslehti postitettuna kotiin 2 kertaa vuodessa
Uutiskirje kerran kuukaudessa
Alennusta jäsen- ja messumatkoista
Taito-lehti jäsenhintaan 31,90 €/6 kk (norm. 34,90 €). Jäsentilaus tehdään verkossa Taidon nettisivuilla
Alle 18-vuotiaalle jäsenyys on ilmainen
Jäsenmaksu 30 €/vuosi

Taito Käsityö- ja muotoilukoulun alle 18-vuotiaille lapsille jäsenyys on maksuton. Muut alle 18-vuotiaat lapset ovat tervetulleita liittymään jäseneksemme normaalin jäsenmaksun (30 €) hintaan.

Yhteisöjäsen
Taito-lehti jäsenhintaan 31,90 €/6 kk (norm. 34,90 €)
Taito Etelä-Suomen asiakaslehti postitettuna 2 kertaa vuodessa
Jäsenmaksu 40 €/vuosi

Taito Etelä-Suomen jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva. Irtisanominen tehdään kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@taitoetelasuomi.fi. Muistathan liittää sähköpostiin maininnan, minkä taitokeskuksen jäsenrekisteriin kuulut.

Jäsenhakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse jäsenyystyyppi*
Nimi*
Olen alle 18-vuotias Taito Käsityö- ja muotoilukoulun oppilas
Osoite*
Minulle saa lähettää uutiskirjeen ajankohtaisista tapahtumista*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.