Etsimme Taitolähettiläitä!

  Etsimme syksyn Taitolähettiläitä!

  Oletko intohimoinen käsitöiden tekijä, joka haluaa jakaa tekemisen iloa myös muille? Etsimme Taitolähettiläitä kertomaan Taito Etelä-Suomen käsityön koulutus- ja kurssitoiminnasta sekä kankaankudonnasta taitokeskuksissa.

  Sinun ei tarvitse osata kaikkea käsitöistä jo valmiiksi, vaan halu oppia ja aito innostus riittävät! Jos pidät monipuolisesti erilaisesta käsillä tekemisestä, kankaankudonnasta ja haluaisit kokeilla jotain uutta, olet etsimämme henkilö 🎨🧶 Haku on auki nyt ja toistaiseksi.

  Meille tärkeitä arvoja ovat käsillä tekeminen, sen hyvää tekevä vaikutus, tekemisen ilo ja luovuus, kotimaisuus, kestävä kehitys ja vastuullisuus. Toivottavasti sinäkin sytyt näille arvoille ☀

  Toivomme, että olet aktiivinen sisällöntuottaja somessa, joka haluaa innostaa käsityömatkalle myös muita. Huomioithan, että sisällöntuotanto painottuu Instagramiin ja Taitolähettiläänä postaukset tehdään oman Instagram-tilin kautta.

  Taitolähettiläänä pääset osallistumaan monipuolisesti koulutustoimintaamme ja tapahtumiin: tarkemmat yksityiskohdat sovimme Taitolähettiläskohtaisesti ja pääset vaikuttamaan, millainen omasta matkastasi tulee.

  Taitolähettiläs

  🌷 Taitokursseille osallistuminen Taitolähettiläänä on maksutonta

  🌷 Kutominen taitokeskuksissamme ammattitaitoisen ohjaajan kanssa

  🌷 Saat -30% alennusta käsityötarvikkeista ja -materiaaleista Taito Shop -myymälöistämme ja taitokeskuksistamme

  🌷 -30% alekoodin jaettavaksi yhdelle seuraajillesi

  🌷 Käsityön iloa ja uuden oppimisen riemua

  Odotamme sinulta

  🌷 Vähintään 2 innokasta ja laadukasta kuvaa IG-feediin kustakin kurssista tai kudonnasta

  🌷 Tarinoita jokaisesta kurssi- tai kudontakerrasta

  🌷 Kevyen raportin kattavuudesta

  🌷 Aktiivista otetta käsillä tekemiseen esilletuomiseen

  🌷 Aitoa innostusta käsillä tekemiseen

  Hae mukaan jo tänään! Kerro lyhyesti meille, miksi juuri sinä haluaisit Taitolähettilääksi: kerro lyhyesti itsestäsi ja arvoistasi. Vinkkaathan myös, mistä sinut löytää Instagramista. Hakemuksen voit lähettää sähköpostilla anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

  TÄGIT: