Opiskele käsityön elävän perinnön tuntijaksi!

  Oletko kiinnostunut käsityöperinteistä, käsityökulttuurista ja perinteen näkymisestä nykypäivänä? Opiskele käsityön elävän perinnön tutkijaksi ja tuntijaksi! Uusi kurssikokonaisuus alkaa toukokuussa – tule mukaan!

  Kulttuurimme on elävää, mielenkiintoista ja yllätyksiä täynnä!

  Ymmärsin perinteiden jatkumon ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen perinteiden siirtäjinä. Mitä meille ihmisinä jää, jos kulttuuria ei olisi?

  Pilottikurssille osallistuneiden kokemuksia kurssista

  Taito Etelä-Suomi järjestää uuden ja ainutlaatuisen Käsityön elävää perintöä tutkimassa -kurssikokonaisuuden. Tietoiskujen, pohtivien ryhmäkeskustelujen ja käytännön käsityöllisen tekemisen kautta opit elävästä käsityöperinnöstämme ja sen tulevaisuudesta. Kurssilla tulee tutuksi myös UNESCO:n yleissopimus käsityön aineettomasta kulttuuriperinnöstä. Kokonaisuuden kaksi ensimmäistä osaa järjestetään touko-kesäkuussa Helsingissä – ilmoittaudu nyt mukaan!

  Kurssi on suunnattu kaikille käsityön harrastajille ja käsityöperinteistä kiinnostuneille sekä käsityöyrittäjille ja käsityön ammattilaisille.

  Kurssikokonaisuuteen kuuluu 5 osaa ja kokonaisuus on opintopisteytetty. Halutessasi saat kokonaisuuden käytyäsi todistuksen ja opintopisteet (yhteensä 5 op, jokaisesta kurssista 1 op).

  Tule tutustumaan rikkaaseen ja elävään käsityöperintöömme!

  TÄGIT: