Kesäleirit

Taitokeskuksissa järjestetään kesäaikaan käsityöleirejä sekä lapsille että aikuisille. Leirillä viihdyt muiden samanhenkisten osallistujien iloisessa seurassa uutta oppien ja käsitöitä tehden!

Koululaisten Kesä käsillä -käsityö- ja muotoiluleirit

Koulujen lomien alettua starttaavat lasten kesäleirit! Tulevana kesänä leirejä järjestetään mielenkiintoisilla teemoilla useilla eri paikkakunnilla. Luvassa on tekemisen iloa erilaisten käsityötekniikoiden ja materiaalien parissa, ulkoilua, innostavaa oivallusta, yhdessäoloa ja mielikuvituksen iloa.

Leirit on suunnattu kaikille kouluikäisille kädentaidoista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Leirit kestävät pääasiassa 5 päivää ja juhannusviikolla 4 päivää. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valitse sopivin leiri ja ilmoita lapsesi mukaan. Meillä vietät mukavan leiriviikon käsillä tehden!

Ohjaajille erityiskiitokset Helmiltä. Lapsen kommentti jo ekana päivänä oli, että ”Tämä on parasta mitä voi olla!”

Aikuisten kesäleirit

Taitokeskusten leireillä viihdyt muiden samanhenkisten osallistujien iloisessa seurassa uutta oppien ja käsitöitä tehden. Kesällä 2023 leireillä kehrätään, värjätään, kudotaan kangaspuilla, ommellaan, neulotaan ja viihdytään. Leirillä nautitaan rentouttavasta tekemisestä ja käsitöiden ilosta. Tervetuloa kesäleireille!

Käsityön kesäleirejä