Kesäleirit

Taitokeskuksissa järjestetään kesäaikaan käsityöleirejä sekä lapsille että aikuisille. Leirillä viihdyt muiden samanhenkisten osallistujien iloisessa seurassa uutta oppien ja käsitöitä tehden!

Koululaisten Kesä käsillä -käsityö- ja muotoiluleirit

Koulujen lomien alettua starttaavat lasten kesäleirit! Tulevana kesänä leirejä järjestetään mielenkiintoisilla teemoilla useilla eri paikkakunnilla. Luvassa on tekemisen iloa erilaisten käsityötekniikoiden ja materiaalien parissa, ulkoilua, innostavaa oivallusta, yhdessäoloa ja mielikuvituksen iloa.

Leirit on suunnattu kaikille kouluikäisille 7-12-vuotiaille (ellei muuta mainita leirin tiedoissa) kädentaidoista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Leirit kestävät pääasiassa 5 päivää ja juhannusviikolla 4 päivää. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valitse sopivin leiri ja ilmoita lapsesi mukaan. Meillä vietät mukavan leiriviikon käsillä tehden!

LASTEN KESÄLEIRIEN 2024 ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

Kurssi- ja leirivalikoimasta voit rajata vaihtoehtoja asettamalla sopivan paikkakunnan ja kirjoittamalla hakusanaksi Lasten kesäleiri.

Ohjaajille erityiskiitokset Helmiltä. Lapsen kommentti jo ekana päivänä oli, että ”Tämä on parasta mitä voi olla!”

Aikuisten kesäklubit

Taitokeskusten kesäklubeissa viihdyt muiden samanhenkisten osallistujien iloisessa seurassa uutta oppien ja käsitöitä tehden. Kesällä 2024 leireillä punotaan, värjätään, kudotaan kangaspuilla, ommellaan, neulotaan ja viihdytään. Leirillä nautitaan rentouttavasta tekemisestä ja käsitöiden ilosta. Kesäklubien tarjonnan löydät kurssiverkkokaupastamme. Tervetuloa kesäklubeihin!

Käsityön kesäleirejä