Taitokurssit Etelä-Suomi

Tekemistä – taitoa – iloista mieltä

Taitokursseilla pääset valmistamaan ajankohtaisia ja ajanhenkisiä tuotteita itselle tai lahjaksi. Tarjoamme uuden oppimista matalalla kynnyksellä, houkuttelevilla uutuustuotteilla ja -tekniikoilla. Lupaamme mielenkiintoista tekemistä hyvässä ja innostavassa seurassa ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Alla olevasta kurssivalikoimasta näet koko tarjontamme: voit rajata hakutuloksia esimerkiksi paikkakunnan, teeman tai ajankohdan mukaan. Kurssimaksun lisäksi maksat materiaaleista käytön mukaan: arvion materiaalimaksusta löydät kurssin tarkemmista tiedoista.

Tervetuloa meille!

Taitotasot

Taitotasot antavat suuntaa sopivan kurssin valintaan. Olethan yhteydessä koulutuksen toteuttavaan taitokeskukseen, jos mietit vastaako kurssi taitojasi ja tavoitteitasi.

  • ALOITTELIJA – kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.
  • OSAAJA – kurssi on jo hiukan haastavampi ja vaatii keskittymistä, yleisestä käsityöharrastuneisuudesta on etua, mutta kurssi ei vaadi pohjataitoja kyseisestä tekniikasta.
  • TAITAJA – kurssi on hieman haastavampi, saattaa sisältää erikoistekniikoita ja vaatii pohjatiedot kyseisestä tekniikasta.

Syksyn taitokurssien ilmoittautuminen on nyt auki!

Etsi kursseja ja ilmoittaudu mukaan!

Myös lapset ovat tervetulleita kursseille!

Toivotamme myös alle 12-vuotiaat tervetulleiksi osallistumaan taitokursseillemme vanhemman seurassa. Vanhemmalta veloitamme kurssimaksun ja hänen seurassaan olevalta alle 12-vuotiaalta lapselta puolet kurssimaksun suuruudesta. Materiaalit veloitamme käytön mukaan

Maksutavat, tilausvahvistus ja lisätietoja tulevasta kurssista

Maksutapoina kursseillamme käyvät mm. Smartum, ePassi, Gift4You sekä omat lahjakorttimme. Maksu näillä tapahtuu taitokeskuksessa kurssin alussa. Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus kurssi-ilmoittautumisesta. Mikäli et saa tilausvahvistusta kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä, tarkistathan roskapostisi tai olethan yhteydessä meihin. Ilmoittautuneille lähetämme kurssi-infon viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi-infossa kerromme lisää kurssin sisällöstä, tarvittavista materiaaleista ja käytännön seikoista. Mikäli infoa ei kuulu, tarkistathan sähköpostin roskapostikansion tai olethan yhteydessä meihin.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, kun kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää (leirien osalta 14 päivää). Kun peruminen tapahtuu alle 7 päivää (leirien osalta 14 päivää) ennen kurssin alkua, peruminen tapahtuu kurssin alkamisen jälkeen tai kurssipaikkaa ei peruta lainkaan, kurssimaksu peritään kokonaan. Peruutukset otetaan vastaan ainoastaan kirjallisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mahdollisesti ennakkoon ostettuja kurssimateriaaleja ei voi palauttaa. Kurssi tai leiri voidaan perua Taito Etelä-Suomen puolelta, mikäli riittävä ryhmäkoko ei täyty. Mikäli kurssi perutaan Taito Etelä-Suomen toimesta, kurssimaksu palautetaan opiskelijalle. Verkkokaupan kautta maksettu kurssimaksu palautuu Paytrail-järjestelmän kautta muutaman päivän tai viikon kuluessa.

Ilmoittautujan taustatiedot

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista. Siksi niiden kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta, kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.

Opintokeskus Sivis tukee kurssien järjestämistä.