Tilaus- ja työhyvinvointikurssit

Löytyykö teidän porukastanne intoa käsillä tekemiseen?

Tilauskurssin ytimessä on viihtyisä tunnelma ja yhdessä tekeminen jokaisen oman taitotason mukaan! Selaa tilauskurssivalikoimaamme ja täytä esitietolomake alla.

Tilauskursseillamme ammattitaitoiset opettajat houkuttelevat jokaisesta esiin käsin tekemisen taiturin. Syntyykö teidän seuraavassa työhyvinvointipäivässänne itse tehty kodin tai taukohuoneen piriste? Käsityön äärellä ajatukset irtoavat arjesta, taitoja karttuu ja kurssin päätteeksi viet kotiin uuden designtuotteet – jonka olet luonut omilla käsilläsi!

Käsillä tekeminen oli terapeuttista ja sitoi tiimiä yhteen.

Tyhy-kurssille osallistunut.

Järjestämme tilauskursseja työ- ja ystäväporukoille, käsityöpajoja ja olemme mukana tapahtumissa – ole rohkeasti yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta ja suunnitellaan teille sopiva kurssi tai tapahtuma!

Kurssi voidaan järjestää meidän tiloissamme, työpaikallasi, omissa tiloissasi tai erikseen hankittavalla tapahtumapaikalla. Tilauskurssivalikoimasta löytyy monenlaista tekemistä, olit sitten järjestämässä ikimuistoisia tiimipäiviä, synttäreitä tai polttareita. Voit valita sopivan kurssiaiheen tarjonnastamme tai voimme räätälöidä yksilöllisen tapahtuman juuri sinun porukallesi sopivaksi.

Tilauskurssit:

  • Sopivat kaiken tasoisille käsillä tekijöille.
  • Kestävät pääsääntöisesti 1-2 iltaa ja kerrallaan 2-3 h.
  • Ryhmäkoko tyypillisesti 5-12 henkilöä – pyydä tarjous suuremmille ryhmäkoille!
  • Kurssille voidaan järjestää myös tarjoilut.
  • Voidaan järjestää meidän tiloissamme tai muussa toivotussa tilassa. Mahdolliset opettajan matkakulut tai erillisen tilan vuokrat veloitetaan erikseen.
  • Varaathan vähintään 5 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Saippuat käsin valaen

Saippuan valaminen on helppoa, onnistuu jokaiselta ja lopputulos ihastuttaa käytössä. Valmistaisitko saippuat omaan käyttöön vai ihanaksi lahjaksi ystävälle tai läheiselle? Saippuat valmistetaan valmismassasta valaen ja koristellaan kuivakukin ja saippuavärein.

Kesto: 3 h
Hinta: 270 € + materiaalit 20 € / hlö

Tarjotin tai leikkuulauta itse kuvioidusta kankaasta

Tilauskurssin aikana valmistetaan tarjottimet, joiden pintaa koristaa itse kuvioitu kangas. Ryhmänne pääsee yhdessä painamaan ja kuvioimaan kankaan tai kukin oman kankaansa itse kuvioiden, josta tarjottimet valmistetaan. Kankaan kiinnitys tarjotin- tai pannunaluspohjaan tapahtuu kurssin jälkeen ja valmiit tuotteet toimitetaan ryhmällenne jälkikäteen.

Kesto: 3 h
Hinta: 310 € + materiaalit 20-35 € / hlö

Miniryijy ommellen

Langan tuntua sormissa ja silmää hiveleviä värejä – nyt inspiroidutaan väreistä ja suunnitellaan ja valmistetaan oma pieni ryijy! Ryijy viimeistellään paperikehyksillä, jolloin se on sopii seinäkoristeeksi, yhteisöteokseksi kahvitilaan tai kortiksi kaverille. Millaiset värit sinun ryijystäsi löytyvät?

Kesto: 3 h
Hinta: 270 € + materiaalit 20 € / hlö

Kranssi solmeillen ja kuivakukin

Tämä kranssi ihastuttaa seinällä pitkään ja valmistuu myös aloittelijalta! Valitse mieleisesi punontalanka ja sommittele mieleisesi kukka-asetelma kranssin reunaan. Sesongin mukaan voit valmistaa pääsiäis-, joulu- tai vaikka kesäkransseja.

Kesto: 2 h
Hinta: 180 € + materiaalit 20 € / hlö

Tuftaus & palautuminen

Käsitöiden tekeminen tunnetusti rentouttaa ja luo hyvinvointia. Tällä kurssilla pohditaan hyvinvoinnin lähteitä ja valmistetaan pieni tuftattu seinätaulu, mikä muistuttaa pysähtymisestä myös työpäivän tai arjen keskellä.

Kesto: 3 h
Hinta: 270 € + materiaalit 20 € / hlö

Makrameeovikoriste

Makrameeovikoristeen solmiminen johdattaa makrameen saloihin! Tämä sopii hyvin makrameeta osaamattomallekin. Klassisen kaunis ovikoriste piristää ulko-ovessa tai seinällä.

Kesto: 2 h
Hinta: 180 € + materiaalit 10 € / hlö

Makrameeamppeli

Makrameeamppeli sopii sinulle, joka olet jo hiukan perillä makrameesta ja solmuista. Amppeli koristaa kotia ja tuo viherkasvit kauniisti esille.

Kesto: 3 h
Hinta: 270 € + materiaalit16 € / hlö

Huiskat ja sudit

Nämä kauniit ja käytännölliset huiskat ja sudit syntyvät kuiduista ja pellavalangasta. Sudilla peset kattilat ja pannut ja huiskalla puhdistat pöydät ja grillin. Nämä ovat loistavia tuliaisa ja lahjoja niin kesällä kuin joulunakin!

Kesto: 2 h
Hinta: 180 € + materiaalit 20 € / hlö

Mehiläisvahakynttilät

Mehiläisvahakynttilät ovat helppoja tehdä, ihastuttavia valmistaa ja ekologisia materiaaleiltaan! Mehiläisvahakynttilä valmistuu niin lasten kuin aikuistenkin sormissa. Niistä voi tehdä perinteisiä suoria tai vaikka hauskoja kuusen mallisia kynttilöitä. Mehiläisvahakynttilä palaa puhtaasti ja myrkyttömästi.

Kesto: 1 h
Hinta: 90 € + materiaalit 4 € / kynttilä (kruunukynttilä)

Valetut kynttilät

Kynttilät tuovat juhlan! Tutustu kynttilän valmistukseen valamalla omat kynttiläsi. Tekeminen on nopeaa, helppoa ja lopputulos palkitsee. Minkä värisiä ja kokoisia sinun kynttilöistäsi tulisi?

Kesto: 2 h
Hinta: 180 € + materiaalit 20 € / hlö


Esitieto- ja yhteydenottolomake

Kiinnostuitko järjestämään tilaus- tai tyhykurssin kanssamme? Otathan meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta – näin nopeutamme tarjouksen tekemistä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Sinusta

Nimi*
Yhteystiedot*

Toiveenne tilaus- ja työhyvintointikurssia kohtaan

Tarjoilut kurssin yhteydessä*
Kurssin aihe*
Mikäli tarkka osallistujamäärä ei ole vielä tiedossa, voit esittää arvion (min-max).
Toivottu kurssin kesto*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.