Haemme nyt käsityön ohjaajaa Hyvinkään taitokeskukseen

  Nainen kantaa mattoa

  Haluaisitko työskennellä käsityön ja kudonnan ohjaajana taitokeskuksessa? Ovatko käsityöt sinulle intohimo ja sytyt asiakaspalvelusta sekä kankaankudonnan ohjauksesta? Haemme nyt käsityön ohjaajaa Hyvinkään taitokeskukseen.

  Taito Etelä-Suomi kuuluu valtakunnalliseen Taitojärjestöön ja tehtävämme on toimia käsityökulttuurin edistäjänä, taitona, kulttuurina ja elinkeinona. Keskeistä toiminnassamme on olla käsityön rohkea ylläpitäjä ja uusien ilmiöiden tuoja. Yhdistyksemme toiminta-alueeseen kuuluu yhteensä 14 taitokeskusta ja 4 Taito Shop -myymälää sekä järjestämme käsityön taiteen perusopetusta kahdeksalla paikkakunnalla. Toimimme laajasti Etelä-Suomen alueella, aina Lohjalta Lappeenrantaan saakka. Toimintamme tarkoituksena on olla kiinnostavin, tunnetuin ja halutuin kädentaitojen yhdistys, jossa kehitämme monenlaisia ja monen tasoisia kädentaitoja.

  Taitokeskuksen ohjaajan/käsityöneuvojan tehtävässä työskentelet itsenäisesti ohjaajana vastaten kokonaisvaltaisesti taitokeskuksen toiminnoista ja työhösi kuuluu mm. neuvonta- ja ohjaustyö taitokursseilla, kankaankudonnan ohjaus kutomossa ja käsityökurssien ohjaus, palveluiden, materiaalien ja tuotteiden myynti taitokeskuksessa sekä monet muut arkiset tehtävät. Pääset myös työskentelemään välillä ohjaajana muissa yhdistyksemme taitokeskuksissa. Työskentely taitokeskuksessa on itsenäistä, mutta sinulla on takanasi tiimin- ja koko työyhteisön tuki. Odotamme sinulta kiinnostusta käsi- ja taideteollisuusalaa kohtaan ja intoa kehittää sitä yhdessä tiiminä, oikea asenne on mielestämme tärkeä ominaisuus ja etsimme ennemminkin juuri oikeaa henkilöä ja persoonaa meidän työyhteisöömme jakamaan kanssamme käsityön taidon tarinaa.

  Tehtävässä onnistuminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. käsityöalan ohjaaja, artesaani/artenomi) ja kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä aitoa kiinnostusta käsityöalaa kohtaan. Tärkeiksi taidoksi katsomme myös kudonnan perustaitojen hallinnan, kokemuksen eri käsityötekniikoista sekä materiaalituntemuksen.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  – innostut käsityötaitojen ohjaustyöstä ja pidät asiakaspalvelusta

  – olet helposti lähestyttävä ja tulet toimeen eri ikäisten ihmisten kanssa

  – sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja mahdollisuus joustaviin työaikoihin

  – koulutus, joka antaa valmiuksia käsityön ohjaustoimintaan myös kutomossa

  – sinulla on halu sitoutua kehittymään ja olet valmis muuttumaan ja muuttamaan tekemisen suuntaa toisinaan nopeastikin

  – omaat hyvät tiimityöskentelytaidot mutta itsenäinen työskentelytapa ei ole sinulle vierasta.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan ja pääset mukaan kehittämään ketterän yhdistyksemme toimintaa.

  Meillä on matalan kynnyksen organisaatio, toimimme ketterästi ja odotamme sinulta myös ketteryyttä, olemme yhdistyksenä laajentuneet viime vuosina vauhdikkaasti, ja meillä ole kaikkiin prosesseihin vielä valmiita ratkaisumalleja, vaan kehitämme toimintaamme kaikki yhdessä. Sinulla on myös hienot mahdollisuudet kehittyä työssäsi, pääset osallistumaan koko Taitojärjestön koulutuksiin ja tiimipäiviin ja pääset osaksi kasvavaa, ketterää ja kehittyvää yhdistystä. Pääset tekemään merkityksellistä työtä käsityökulttuurin edistämisen parissa, jossa perinteet kohtaavat nykyajan modernit käsityötekniikat.

  Työyhteisönä olemme avoimia, jaamme tietoa ja arvostamme toisen työtä. Voimme räätälöidä toimenkuvaa valitun henkilön mielenkiinnon, vahvuuksien ja osaamisen mukaan. Jos olet kiinnostunut opettamaan myös käsityön taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille tai ohjaamaan koulun kerhoissa, voimme yhdessä suunnitella ja rakentaa toimenkuvaasi.

  Noudatamme Paltan neuvonta-alan työehtosopimusta sekä palkkausta. Työssä on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi heti, tai viimeistään 23.8. mennessä. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua. Kysy lisää ja soita rohkeasti p. 044 4938 185 tai milla.satola@taitoetelasuomi.fi. Lisääthän hakemukseesi suosittelijan.

  Hae nyt, odotamme hakemustasi!

  TÄGIT: