Haemme taiteen perusopetukseen tuntiopettajia!

Julkaistu

  Onko käsillä tekeminen, käsityöt ja käsityötaitojen opetus intohimosi, haluaisitko työskennellä Taito käsityö- ja muotoilukoulu tuntiopettajana?

  Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi on Taito Etelä-Suomi ry:n ylläpitämä taiteen perusopetuksen oppilaitos. Opetusta järjestetään 4–18-vuotiaille lapsille ja nuorille Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Lohjalla ja Vantaalla, mahdollisesti myös Espoossa syksystä 2024. Aikuisille opetusta järjestetään Helsingissä, Hyvinkäällä ja Vantaalla. Seuraavan lukuvuoden opetukset alkavat viikolla 35 ja lukuvuodessa on yhteensä 30 opetusviikkoa.

  Ensisijaisesti haemme nyt opettajia käsityön taiteen perusopetuksen ryhmiin Helsinkiin, Espooseen sekä Lohjalle ja Lahteen nikkari- ja teknologia painotuksen ryhmiin. Voit myös laittaa avoimen hakemuksen, jos olet kiinnostunut opettamaan muilla yhdistyksemme toimialueen paikkakunnilla.

  Työsi sisältää opetusta lasten- ja nuorten käsityön taiteen perusopetuksen ryhmissä tai nikkari- ja teknologia painotuksen ryhmissä.

  Tpo:n tuntiopettajan tehtäviä:

  • Antaa opetusta käsityö- ja muotoilukoulun opetussuunnitelman mukaan ja huolehtia siihen liittyvistä oppilasarviointi- ja muista tehtävistä sekä osallistua oman opetusalansa opetuksen suunnitteluun.
  • Pitää päiväkirjaa opetuksesta annettujen ohjeiden mukaan.
  • Antaa vuosittain opetustyötään koskevan suunnitelman sekä selostuksen suunnitelman toteutumisesta rehtorille.
  • Hoitaa hallussaan olevaa oppilaitoksen kalustoa, opetusvälineitä ja oppimateriaalia asianmukaisesti.
  • Laatii tiedotuskirjeet oppilaille lukukauden alussa ja lopussa, vähintään 4 kirjettä vuodessa.
  • Laatii tuntikirjaukset palkanmaksua varten.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä käsityön parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja saat olla mukana kasvavassa, ketterässä ja kehittyvässä yhdistyksessä. Työyhteisönä olemme avoimia, jaamme tietoa ja arvostamme toisen työtä. Palkkaus Neuvonta-alan työehtosopimuksen mukainen.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisätietoja rehtori Kirsi Juntunen tai soita: P. 050 4354 426 / kirsi.juntunen@taitoetelasuomi.fi

  Hae pian, odotamme hakemustasi!

  TÄGIT: