Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Pohjois-Pohjanmaan ylpeys – Oulun, Kuusamon ja Kainuun käsityökulttuurin edistäjä. Ponnistamme perinteistä paikallisuutta kunnioittaen ja valtakunnallisen Taitoliiton toimintaa esille tuoden. Käsityö muuttuu ja elää ajan mukana – niin teemme mekin. Tule mukaan tutustumaan toimintaamme!

Syksyllä 2023 Taito Pohjois-Pohjanmaa on aktiivisempi kuin koskaan. Tässä muutamia esimerkkejä tulevan syksyn tapahtumista.

Hyväntekeväisyyskampanja ”Raanu-sukat”

Tämä ihastuttava raanu-sukka on saanut innoituksensa Kuusamolaisen Elvi Pätsin valmistamasta perinteikkäästä kudotusta villaraanusta. 

Sukkaohjeesta saaduista tuotoista lahjoitetaan puolet Oulun Yliopistollisen keskussairaalan lasten kirurgian polille. Eli ohjeen ostamalla olet mukana tekemässä hyvää!

Koruja ja kuoharia

Taito Pohjois-Pohjanmaan väki tuo Koruja ja kuoharia -iltaan materiaalibaarin, jonka antimista voit koostaa vaikkapa itsellesi mieluisat korvakorut, kaula- tai rannekorun. Materiaalit uniikkeja, näitä ei muualta
saa.

ChocoSomnian kahvilassa toteuttavaan iltaan kuuluu materiaalipaketti, lasillinen kuohuviiniä (tai muuta juomaa), vapaavalintainen herkku vitriinistä ja käsintehty konvehti. Illan aikana voit ostaa myös muita tuotteita suklaa&viinikahvilasta.

Suomen Kädentaidot
17.–19.11.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Euroopan suurin kädentaitojen tapahtuma kutsuu inspiroitumaan, oppimaan ja nauttimaan lämminhenkisestä tunnelmasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista.
(Lähde www.kädentaidot.fi)

Jäsenyys maksaa vuodessa 26 € ja jäsenetuina saat mm. seuraavaa: kutoa kangaspuilla ja osallistua kursseille jäsenhintaan ja saat normaalihintaisista materiaaleista 5 % jäsenalennuksen (ei koske tilaustuotteita ja -materiaaleja). Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata Taito -lehti jäsenhintaan.

Jäsenalennuksen voit hyödyntää kursseillamme ja verkkokaupassamme (shop.taitopohjoispohjanmaa.fi) sekä Oulun ja Kuusamon myymälöissä. Jäsenalennuskoodi verkkokauppoihin on PPJASEN23, tarkistamme jäsenyyden voimassaolon toimituksen yhteydessä.

Liity jäseneksi

Liittyminen Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi.

Minut saa liittää sähköpostilistalle uutiskirjeen tilaamista varten