Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Pohjois-Pohjanmaan ylpeys – Oulun, Kuusamon ja Kainuun käsityökulttuurin edistäjä. Ponnistamme perinteistä paikallisuutta kunnioittaen ja valtakunnallisen Taitoliiton toimintaa esille tuoden. Käsityö muuttuu ja elää ajan mukana – niin teemme mekin. Tule mukaan tutustumaan toimintaamme!

Syksyllä 2023 Taito Pohjois-Pohjanmaa on aktiivisempi kuin koskaan. Tässä muutamia esimerkkejä tulevan syksyn tapahtumista.

Oulun kädentaitomessut 14.-15.10.2023

Syksyn odotettu kohtaaminen käsityön ystävien kanssa. Taito Pohjois-Pohjanmaa osastolla tavataan käsitöiden ja laajan tuotevalikoiman merkeissä. Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan käsityövinkkejä syksyyn.
Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17, Ouluhalli

Taito PP goes Kainuu, part II

Taito Pohjois-Pohjanmaa järjestää Kajaanissa Karolineburgin kartanossa la 28.10. klo 10-15 iloisen kurssi- ja infotapahtuman heinäkuun tapahtuman tapaan. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumassa pääset tutustumaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimintaan toiminnanjohtaja Elina Seppäsen johdolla. Elina myös opastaa sinua maksuttomassa työpajassa päivän aikana kuinka tuunaat vanhasta uutta sekä parsit ja paikkaat lempivaatteesi. 

Tapahtuman aikana järjestämme myös kaksi kurssia, joilla pääset tutustumaan uusiin tekniikoihin ja vaikkapa tekemään mukavat muistiaiset joululahjaksi (erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu)

Suomen Kädentaidot
17.–19.11.2023
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Euroopan suurin kädentaitojen tapahtuma kutsuu inspiroitumaan, oppimaan ja nauttimaan lämminhenkisestä tunnelmasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista.
(Lähde www.kädentaidot.fi)

Jäsenyys maksaa vuodessa 26 € ja jäsenetuina saat mm. seuraavaa: kutoa kangaspuilla ja osallistua kursseille jäsenhintaan ja saat normaalihintaisista materiaaleista 5 % jäsenalennuksen (ei koske tilaustuotteita ja -materiaaleja). Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata Taito -lehti jäsenhintaan.

Jäsenalennuksen voit hyödyntää kursseillamme ja verkkokaupassamme (shop.taitopohjoispohjanmaa.fi) sekä Oulun ja Kuusamon myymälöissä. Jäsenalennuskoodi verkkokauppoihin on PPJASEN23, tarkistamme jäsenyyden voimassaolon toimituksen yhteydessä.

Liity jäseneksi

Liittyminen Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi.

Minut saa liittää sähköpostilistalle uutiskirjeen tilaamista varten