Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Pohjois-Pohjanmaan ylpeys – Oulun, Kuusamon ja Kainuun käsityökulttuurin edistäjä. Ponnistamme perinteistä paikallisuutta kunnioittaen ja valtakunnallisen Taitoliiton toimintaa esille tuoden. Käsityö muuttuu ja elää ajan mukana – niin teemme mekin. Tule mukaan tutustumaan toimintaamme!

Keväällä tapahtuu – olethan mukana!

9.3. vietämme Villan ja langan lumo -tapahtumaa klo 10-14 TaitoShopissa ja Taitokeskuksessa. Luvassa on neulebingo klo 10.30 (huikeita palkintoja), scrunchie -työpaja klo 11-13 (2 €), Neulepysäkki klo 10-14, Puikkojooga klo 13 sekä Louhittaren Luolan langat. Myymälä on täynnä huikeita tarjouksia! Tule mukaan!

23.3. olemme Taidemuseolla pitämässä farkkukorityöpajaa klo 11.30-15.30. Paja on maksuton ja voit tulla sinulle sopivana hetkenä – viimeistään klo 14.30. Ota mukaan omat farkkusi ja anna niille uusi käyttötarkoitus!

Kevään 2024 kurssit

Kurssiohjelma on julkaistu!

Kurssit

Korjaus asiakaslehden ohjeeseen

Asiakaslehden ihanaa lapasohjeeseen oli tupsahtanut virhe! Mutta eipä hätää, alta löytyy korjaus :)

Jäsenyys maksaa vuodessa 26 € ja jäsenetuina saat mm. seuraavaa: kutoa kangaspuilla ja osallistua kursseille jäsenhintaan ja saat normaalihintaisista materiaaleista 5 % jäsenalennuksen (ei koske tilaustuotteita ja -materiaaleja). Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata Taito -lehti jäsenhintaan.

Jäsenalennuksen voit hyödyntää kursseillamme ja verkkokaupassamme (shop.taitopohjoispohjanmaa.fi) sekä Oulun ja Kuusamon myymälöissä. Jäsenalennuskoodi verkkokauppoihin on PPJASEN23, tarkistamme jäsenyyden voimassaolon toimituksen yhteydessä.

Liity jäseneksi

Liittyminen Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi.

Minut saa liittää sähköpostilistalle uutiskirjeen tilaamista varten