Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Pohjois-Pohjanmaan ylpeys – Oulun, Kuusamon ja Kainuun käsityökulttuurin edistäjä. Ponnistamme perinteistä paikallisuutta kunnioittaen ja valtakunnallisen Taitoliiton toimintaa esille tuoden. Käsityö muuttuu ja elää ajan mukana – niin teemme mekin. Tule mukaan tutustumaan toimintaamme!

TULOSSA: SUPER-viikonloppu!

Syksyn paras viikonloppu järjestetään Kuusamon taitokeskuksessa pe 29.- la 31.8.2024. Tervetuloa mukaan oppimaan uusi kädentaitotekniikka hyvässä seurassa kokeneen opettajan ohjauksessa!

Kiinnostaisiko sinua harjan-, pullasutien- ja lämpöä kestävien takkahuiskien sidonta laadukkaista ja kestävistä materiaaleista? Tai tuftaamaan kesän kauneimmat kukkamuistot talteen tauluun? Ehkä haluaisit oppia punomaan käytännöllisen käsityöpussukan?

Tarjoamme sinulle SUPER-viikonloppuna mahdollisuuden osallistua kolmelle erilaiselle perinnetaitokurssille, joiden tekniikat ovat olleet tunnettuja jo keskiajalla! Kurssien yhteydessä kerromme lisää kunkin tekniikan historiasta!

Tule mukaan! Kurssiohjaajana Johanna Lumila!

Kurssi-ilmoittautuminen avautuu 1.8.2024 klo 9.00. Lue lisää, laita muistutus kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan SUPER-viikonloppuna tarjolla oleville kursseille:

Syksyn tyhypaketteja myydään nyt!

Onko syksyllä tulossa virkistyspäiviä, ystävien kokoontumisia, tapahtumia vailla ohjelmaa? Otahan yhteyttä meihin, niin suunnitellaan teille kiva työpaja joko taitokeskuksessa tai teidän omissa tiloissanne. toimisto@taitopohjoispohjanmaa.fi tai 050-440 4129

Jäsenyys maksaa vuodessa 28 € ja jäsenetuina saat mm. seuraavaa: kutoa kangaspuilla ja osallistua kursseille jäsenhintaan ja saat normaalihintaisista materiaaleista 5 % jäsenalennuksen (ei koske tilaustuotteita ja -materiaaleja). Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata Taito -lehti jäsenhintaan.

Jäsenalennuksen voit hyödyntää kursseillamme ja verkkokaupassamme (shop.taitopohjoispohjanmaa.fi) sekä Oulun ja Kuusamon myymälöissä. Jäsenalennuskoodi verkkokauppoihin on PPJASEN24, tarkistamme jäsenyyden voimassaolon toimituksen yhteydessä.

Jäsenyytesi on voimassa heti jätettyäsi jäsenhakemuksen. Laskun saat meidän rekisteröityä jäsenyytesi – malta siis, vaikket saisikaan laskua heti. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja se päättyy joko ilmoituksesi perusteella tai kun laskun erääntymisestä on kulunut yksi vuosi.

Liity jäseneksi

Liittyminen Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi.

Minut saa liittää sähköpostilistalle uutiskirjeen tilaamista varten