Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Pohjois-Pohjanmaan ylpeys – Oulun, Kuusamon ja Kainuun käsityökulttuurin edistäjä. Ponnistamme perinteistä paikallisuutta kunnioittaen ja valtakunnallisen Taitoliiton toimintaa esille tuoden. Käsityö muuttuu ja elää ajan mukana – niin teemme mekin. Tule mukaan tutustumaan toimintaamme!

Käsityönystävän viikonloppu

Kesän paras viikonloppu pe 14.6.-15.5.2024 Loppulassa Sanginjoella. Tule hemmottelemaan itseäsi kursseilla, herkullisella ruualla ja muiden käsityönystävien seuralla.
Kiinnostaisiko sinua shiborivärjäys? Entä ecoprint? Haluatko hemmotella jalkoja tekemällä oman jalkakylpysi? Joko olet tutustunut vuoden käsityötekniikkaan korinpunontaan?
Elina Seppänen, Johanna Lumila, Maria Visuri ja Eeva-Maria Mehtälä kutsuvat sinut viihtymään Loppulaan. Aloitetaan kesä yhdessä!

Syksyn tyhypaketteja myydään nyt!

Onko syksyllä tulossa virkistyspäiviä, ystävien kokoontumisia, tapahtumia vailla ohjelmaa? Otahan yhteyttä meihin, niin suunnitellaan teille kiva työpaja joko taitokeskuksessa tai teidän omissa tiloissanne. toimisto@taitopohjoispohjanmaa.fi tai 050-440 4129

Kesän 2024 lasten kurssiohjelma on nyt julkaistu!

Paljon ihanaa uutta tekemisen iloa.

Kurssit

Jäsenyys maksaa vuodessa 28 € ja jäsenetuina saat mm. seuraavaa: kutoa kangaspuilla ja osallistua kursseille jäsenhintaan ja saat normaalihintaisista materiaaleista 5 % jäsenalennuksen (ei koske tilaustuotteita ja -materiaaleja). Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata Taito -lehti jäsenhintaan.

Jäsenalennuksen voit hyödyntää kursseillamme ja verkkokaupassamme (shop.taitopohjoispohjanmaa.fi) sekä Oulun ja Kuusamon myymälöissä. Jäsenalennuskoodi verkkokauppoihin on PPJASEN24, tarkistamme jäsenyyden voimassaolon toimituksen yhteydessä.

Liity jäseneksi

Liittyminen Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n jäseneksi.

Minut saa liittää sähköpostilistalle uutiskirjeen tilaamista varten