Kutomotoiminta

Kuusamon ja Oulun taitokeskusten kutomoissa voit kutoa kodin tekstiilejä ja asusteita valmiin loimitarjonnan mukaan. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita erityyppisistä loimista, mikäli sopivaa lointa ei monipuolisesta tarjonnastamme huolimatta löydy. Ohjausta on saatavilla arkisin, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kudonnasta.

Varaa kudonta-aikasi kangaspuihin

Taitokeskusten kangaspuissa ovat loimet valmiina, mutta meiltä on mahdollista myös vuokrata kangaspuut kokonaan omaan käyttöösi, jolloin voit laittaa kangaspuihin juuri sinun tarpeitasi vastaavan loimen.

Palveluihimme kuuluvat myös tilausloimet ja kotikäynnit (kankaan rakentamiset, kangaspuiden kokoamiset ja mahdolliset ongelmat kangaspuiden toiminnassa). Asiantuntijapalvelut (mm. kotikäynnit) 42€/h.

Voit myös piipahtaa tutustumaan kutomoon ja loimitarjontaan aukioloaikoinamme!

Taitokeskus Oulu

Kangaspuut ja kudontavälineet ovat käytössäsi päivämaksulla 8€/päivä ja yhdistyksemme jäsenille 5€/päivä. Lisäksi jokaiselle loimelle on oma metrihinta (esim. mattoloimet alkaen 7€/metri).

Taitokeskus Oulun kutomossa on mahdollista työskennellä omatoimisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli tarvitset kudontaan alkuohjausta, mainitse siitä kangaspuita varatessasi, niin sovitaan aloitus sellaiseen aikaan, kun ohjaaja on paikalla. Helpoiten varaat kudonta-ajan soittamalla.

Taitokeskus Kuusamo

Kangaspuut ja kudontavälineet ovat käytössäsi päivämaksulla 8€/päivä ja yhdistyksemme jäsenille 4€/päivä. Lisäksi jokaiselle loimelle on oma metrihinta (esim. mattoloimet alkaen 6€/metri).

Kutomossa on mahdollista työskennellä omatoimisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Avoinna: ma – to klo 9-17 ja pe klo 9-15

Keskuskuja 4 C, 93600 Kuusamo
Aija Jaakkola
kudonnan ohjaaja
p. 040 162 0262
kuusamo@taitopohjoispohjanmaa.fi


Hei miten se matto oikein lähtee tekeytymään?

Katso lisää kudonnasta

Haluatko oppia lisää?