Toiminta

Taitoliitto ja sen 15 alueyhdistystä muodostavat valtakunnallisen Taitojärjestön. Järjestö on aktiivinen käsityöpalveluiden tuottaja ja kehittäjä, joka edistää käsityötä taitona, kulttuurina ja elinkeinona. Tätä työtä Taito Pohjois-Pohjanmaa edistää omalla alueellaan.

Taitojärjestön slogan on Onni elää käsityössä – ja niinhän se tekee.

Keskeiset toimintamuotomme ovat:

– myymälätoiminta
– kurssi- ja koulutustoiminta
– käsityökoulu
– lasten ja nuorten kesäleirit
– kuntouttava työtoiminta
– kutomopalvelut
– käsityömessut
– näyttelyt ja tapahtumat
– asiantuntija- ja neuvontapalvelut
– kehittämishankkeet
– kansainvälinen yhteistyö

Taito Pohjois-Pohjanmaa mahdollistaa käsityön harrastustoimintaa ja edistää käsityökulttuuria järjestämällä kursseja, tapahtumia, kampanjoita sekä tuomalla palvelut sinne, missä ihmiset kohtaavat: työpaikoilla, ystäväpiireissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa.

Me luomme yhteistyöverkostoja tavoitteenamme lisätä tietoutta käsityökulttuurista. Haluamme myös itse oppia uutta sekä kuulla asiakkailta toiveita ja palautetta toiminnastamme. Toivomme olevamme helposti lähestyttävä, uuden oppimiseen kannustava yhteisö.

Digitaalisuus mahdollistaa sen, että toiminnallamme ei ole rajoja. Oletko sinäkin jo osallistunut virtuaalitapaamisiimme?

Kysy meiltä, anna palautetta, esitä toiveita

Digitaalinen neuvontapalvelu. Kysy meiltä ja me vastaamme kahden seuraavan arkipäivän kuluessa. Voit myös antaa palautetta ja esittää kurssitoivomuksia.

Liittyykö kysymyksesi, toiveesi tai palautteesi