Taito Shop Oulu

Taito Shop – myymälämme Oulussa tarjoaa laadukasta kotimaista designia, paikallisia käsityötuotteita sekä materiaaleja käsityön harrastajille. Noin puolet valikoimastamme on Oulun seudun yrittäjien valmistamia. Myymälästämme löydät kaupungin laajimman valikoiman Oulu-aiheisia tuotteita ja matkamuistoja. Mikäli etsit liikelahjoja, meiltä saat apua suurempienkin kokonaisuuksien löytämiseen.

Myymälä palvelee arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Myymälän interiöörikuva Taito Shop Oulu.

Valikoimassamme on monipuolinen kattaus laadukkaita lankoja sekä muita käsityötarvikkeita, kuten neulepuikkoja, tuftausneuloja ja käsityökirjoja. Erikoisalaamme ovat tarvikepaketit, joihin on pakattu sopiva määrä materiaaleja ja ohjeistus tietyn käsityötuotteen valmistamista varten.

Taito Shop myymälän kanssa samassa tilassa toimii Lovi-myymälä. Lovin valikoima koostuu kotimaisesta koivuvanerista valmistuista, itse koottavista hahmoista, jotka on pakattu litteisiin pakkauksiin.

VIRKISTY KAHVILASSAMME

Kahvila Hanna toimii myymälämme yhteydessä. Kahvilamme tarjoaa herkullista pullaa, voileipiä sekä virvokkeita pikkunälkään. Kahvi keitetään meillä vastajauhetuista pavuista, mikä tekee siitä erikoisen hyvää, teevaihtoehdoissa suosimme kotimaisten yritysten tarjoamia vaihtoehtoja. Kahvilan nimi on ystävyydenosoitus talossamme asustavalle hengettärelle.

Kahvilan aukioloajat ovat kuten myymälässä eli arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Matkamuistot ja tuliaiset

Lovi

Käsityötarvikkeet

Myymälän ja kahvilan tuotto menee kokonaisuudessaan käsityökulttuurin ja yrittäjyyden edistämiseen alueellamme. Ostamalla meiltä tuet siis suomalaisen taidon tarinaa.

Valikoimaan, tuotteisiin ja kahvilaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse taitoshop@taitopohjoispohjanmaa.fi tai 040 352 2082